Discover this podcast and so much more

Podcasts are free to enjoy without a subscription. We also offer ebooks, audiobooks, and so much more for just $11.99/month.

Unavailable[Ep2] — Tulburarea Histrionică (”The Drama Queen”)
Currently unavailable

[Ep2] — Tulburarea Histrionică (”The Drama Queen”)

FromThe Real You Podcast cu Petre Barlea


Currently unavailable

[Ep2] — Tulburarea Histrionică (”The Drama Queen”)

FromThe Real You Podcast cu Petre Barlea

ratings:
Length:
28 minutes
Released:
Jul 5, 2019
Format:
Podcast episode

Description

Sigur ai intalnit persoana aceasta in corporatie, la o petrecere sau in grupul tau de prieteni. Este cel/cea care cauta sa primeasca atentie, care flirteaza sau are un comportament teatral, provocativ si care nu de putine ori devine “sufletul petrecerii”. Il poti recunoaste dupa haine si accesorii, dupa felul cum rade, dupa cum vorbeste si dupa felul cum isi exteriorizeaza sentimentele.
Initial se credea ca tulburarea este mai prevalenta la femei, insa ulterior s-a descoperit ca si barbatii sunt afectati in masura mult mai mare decat se credea initial.

In orice caz, lumea ar fi mult mai putin colorata fara ei.

Descopera in acest episod:

⦿ Ce este tulburarea histrionica si cum se manifesta ea in lumea reala?
⦿ Cat de reale sunt emotiile si sentimentele lor?
⦿ Care sunt cauzele tulburarii?
⦿ Cum te comporti in preajma oamenilor care au fie tulburarea in sine, fie inclinatii sau nivelul sub-clinic al tulburarii (nucleul histrionic).
⦿ Despre psihoterapia individuala si de grup, in relatie cu tulburarea histrionica.

Citeste mai mult (& resurse) la:
https://petrebarlea.com/tulburarea-personalitate-histrionica/
Released:
Jul 5, 2019
Format:
Podcast episode

Titles in the series (5)

The Real You este un podcast din Romania, dedicat celor care vor sa se inteleaga pe ei insisi si realitatea care ii inconjoara. Temele abordate merg de la psihologie de profunzime (explicata pe intelesul oricui), relatii de cuplu si dezvoltare personala, pana la marketing digital, business si managementul finantelor personale. Scopul principal: sa iti ofere insighturi si solutii concrete (aplicabile) cu care sa-ti imbunatatesti viata de zi cu zi. Politica este de “zero fluff” – fara cuvinte de umplutura sau bla-bla-uri — motiv pentru care doar esenta e pastrata in procesul de redactare si editare al episoadelor. Fiecare propozitie inclusa are ca scop sa livreze un pic de plus-valoare celui care asculta. Frecventa: 1 episod la fiecare 3 saptamani (21 zile).