Discover this podcast and so much more

Podcasts are free to enjoy without a subscription . We also offer ebooks, audiobooks, and so much more for just $11.99/month.

#1 Ana Maria Ciobanu

#1 Ana Maria Ciobanu

Frommame


#1 Ana Maria Ciobanu

Frommame

ratings:
Length:
46 minutes
Released:
Mar 14, 2018
Format:
Podcast episode

Description

Ana Maria Ciobanu, 30 de ani, reporter DoR, a lucrat anul trecut la Satul Mădălinei, un podcast despre cum o mamă singură încearcă să iasă din cercul sărăciei, în timp ce era însărcinată și avea grijă de fetița sa, Alice, pe atunci de un an și jumătate. În acest episod-pilot al podcastului, Ana îi povestește colegei sale, Oana Sandu, cum a îmbinat munca de teren ca reporter cu programul unui copil mic, ce emoții a iscat această căutare continuă de echilibru între cele două și cu ce vine la pachet presiunea socială de a le face pe toate, mai ales atunci când abia ai devenit părinte. Disclaimer: Niciun copil nu a plâns neconsolat pe parcursul înregistrării.

★ Support this podcast ★
Released:
Mar 14, 2018
Format:
Podcast episode

Titles in the series (40)

mame este un podcast produs de DoR în care reporterii Oana Sandu și Ana Maria Ciobanu documentează cum arată azi maternitatea și lumea copiilor de toate vârstele. Tema muzicală este „A musical postcard” de Răzvan Gabăr. Identitate vizuală de Loreta Isac.