Discover this podcast and so much more

Podcasts are free to enjoy without a subscription . We also offer ebooks, audiobooks, and so much more for just $11.99/month.

[Ep1] — Tulburarea Borderline ("Instabilul emoțional")

[Ep1] — Tulburarea Borderline ("Instabilul emoțional")

FromThe Real You Podcast cu Petre Barlea


[Ep1] — Tulburarea Borderline ("Instabilul emoțional")

FromThe Real You Podcast cu Petre Barlea

ratings:
Length:
36 minutes
Released:
Jun 27, 2019
Format:
Podcast episode

Description

Tulburarea borderline are drept nucleu instabilitatea: in relatii, in emotii, identitate (felul cum te percepi), in gusturi si preferinte. Vom vorbi despre fluctuatiile starilor emotionale, despre sentimentul coplesitor de furie si despre raptus, despre teama de abandon si despre cum se manifesta toate lucrurile astea in relatiile dintre oameni - mai ales in relatiile de cuplu.

In acest episod vei descoperi:

⦿ Ce este tulburarea borderline? Care sunt trasaturile, dar mai ales care ar fi niste exemple concrete de comportamente tipice, din lumea reala?
⦿ Care sunt cauzele tulburarii?
⦿ Cum te comporti cu cei care sufera de borderline, mai ales intr-o relatie de cuplu?
⦿ In ce consta terapia? Care e modelul terapeutic recomandat? La ce sa te astepti?

Citeste mai mult (& resurse) la:
https://petrebarlea.com/tulburarea-personalitate-borderline/
Released:
Jun 27, 2019
Format:
Podcast episode

Titles in the series (40)

The Real You este un podcast din Romania, dedicat celor care vor sa se inteleaga pe ei insisi si realitatea care ii inconjoara. Temele abordate merg de la psihologie de profunzime (explicata pe intelesul oricui), relatii de cuplu si dezvoltare personala, pana la marketing digital, business si managementul finantelor personale. Scopul principal: sa iti ofere insighturi si solutii concrete (aplicabile) cu care sa-ti imbunatatesti viata de zi cu zi. Politica este de “zero fluff” – fara cuvinte de umplutura sau bla-bla-uri — motiv pentru care doar esenta e pastrata in procesul de redactare si editare al episoadelor. Fiecare propozitie inclusa are ca scop sa livreze un pic de plus-valoare celui care asculta. Frecventa: 1 episod la fiecare 3 saptamani (21 zile).