Discover this podcast and so much more

Podcasts are free to enjoy without a subscription . We also offer ebooks, audiobooks, and so much more for just $11.99/month.

1an în #casabuhnici cu Lorena și Ariana #IGDLCC E002

1an în #casabuhnici cu Lorena și Ariana #IGDLCC E002

FromGeorge Buhnici | #IGDLCC


1an în #casabuhnici cu Lorena și Ariana #IGDLCC E002

FromGeorge Buhnici | #IGDLCC

ratings:
Length:
54 minutes
Released:
Jan 2, 2019
Format:
Podcast episode

Description

Bine v-am regăsit. Am ajuns la al doilea podcast de pe buhnici.ro și astăzi vom experimenta cu ceva diferit. În loc de un text scris cu atenție și apoi înregistrat, de această dată vei asculta o conversație. Stau de vorbă cu Lorena și Ariana despre… acasă. Hai să vedem cum a fost primul an în #casabuhnici.
Dincolo de partea științifică a proiectului, această casă experimentală este totuși un cămin și vrem să vă povestim cum se trăiește în ea. Cu multe bune și puține rele. În următoarele zeci de minute vei afla cum am scăpat de alergii unii dintre noi dar și cum se poate rămâne pe dinafară când degetul nu e recunoscut de… încuietoare.
Vorbim și despre navetă sau ce ne lipsește din oraș. Nu am ratat și subiectul costurilor mari cu care am construit pentru cei curioși. Nu te mai rețin aici și te invit să ne asculți dacă ai vreo 50 de minute la dispoziție de această dată. Spune-mi apoi la comentarii, pe blog care ai vrea să fie următoarea temă de podcast.
Released:
Jan 2, 2019
Format:
Podcast episode

Titles in the series (40)

Acesta este podcastul lui George Buhnici. Un serial în care povestesc despre lucrurile care mă interesează, pasionează sau... enervează. Până când decidem despre ce va fi cel mai des, deocamdată vă povestesc cum a trecut primul în casa noastră pasivă sau ce am văzut interesant la CES 2019. Pentru că nu mă consider suficient, aduc ocazional alături de mine oameni mai deștepți ca Lorena sau Marian. Pe cine ai vrea să mai asculți? Ce teme ai vrea să abordez pe viitor? Scrie-mi pe www.buhnici.ro la comentarii.