Discover this podcast and so much more

Podcasts are free to enjoy without a subscription. We also offer ebooks, audiobooks, and so much more for just $11.99/month.

Istoria propagandei - Grecii antici Ep. 02

Istoria propagandei - Grecii antici Ep. 02

FromHotNews.ro


Istoria propagandei - Grecii antici Ep. 02

FromHotNews.ro

ratings:
Length:
11 minutes
Released:
Oct 21, 2022
Format:
Podcast episode

Description

Puține nații au putut cizela propaganda așa cum au făcut-o grecii antici, astfel încât nu doar să îți insufle fără să știi ideile lor, dar să te și facă să lupți din proprie convingere pentru ele. 
Arta propagandei la ei este nu doar începutul a ceea ce vedem astăzi, ci este chiar un etalon pentru aplicarea manipulării moderne. 
Cum au făcut-o și care au fost găselnițele lor în strategia de manipulare a maselor aflați urmărind episodul al doilea din seria „Scurtă istorie a propagandei”! Unde? La podcastul „O mică doză de cultură generală”, pe HotNews.ro.
Released:
Oct 21, 2022
Format:
Podcast episode

Titles in the series (48)

Atunci când călătoresc, mulți oameni spun că pleacă undeva „să se deconecteze”. În realitate, o călătorie ar trebui să însemne o „reconectare” și nu o „deconectare”: o reconectare a noastră la civilizația umană, cu tot ce are ea mai bun și mai frumos, la natură, locuri, oameni. Acesta este motivul pentru care am făcut acest podcast: încercăm să conectăm ascultătorii la locurile frumoase pe care le-am vizitat și care ne-au învățat câte ceva despre lumea în care trăim. De două ori pe lună, vă invităm să ascultați podcastul „Caia și Bejan. Călătorii”.