Discover this podcast and so much more

Podcasts are free to enjoy without a subscription. We also offer ebooks, audiobooks, and so much more for just $11.99/month.

Tu ești influensăr (CONCURS) • Borșul lu’ Marian ep. 23

Tu ești influensăr (CONCURS) • Borșul lu’ Marian ep. 23

FromBorșul lu’ Marian


Tu ești influensăr (CONCURS) • Borșul lu’ Marian ep. 23

FromBorșul lu’ Marian

ratings:
Length:
20 minutes
Released:
Apr 30, 2020
Format:
Podcast episode

Description

John C. Maxwell spune într-una dintre cărțile ? lui că adevărata măsură a leadershipului este influența - nici mai mult, nici mai puțin. Margaret Thatcher, fostul prim-ministru britanic, observa: "Să fii la putere este ca și cum ești o ? doamnă. Dacă trebuie să le spui oamenilor acest lucru, înseamnă că nu deții nici un fel de putere." În dinamica dintre oameni, în toate ariile specifice vieții, vei putea observa că unii conduc prin influență, iar alții îi urmează.
În caz că deja te întrebai, ei bine, cheia influenței este motivația. Asta pentru că fiecare acțiune umană este motivată de ceva anume. Pentru a învăța cum să îi influențezi pozitiv pe ceilalți, prima dată trebuie să afli ce-i motivează și apoi să le oferi acea motivație. Oamenii au două motivații majore: dorința de câștig și teama de a pierde. Dorința de câștig îi motivează pe oameni să-și dorească mai mult: mai mulți bani, mai mult succes, mai multă sănătate, mai multă influență, mai mult respect, mai multă dragoste ❤️ și mai multă fericire.  Singurul lucru care limitează dorințele umane este imaginația. Și da, ți se poate părea ciudat, dar indiferent cât de multe lucruri are o persoană, aceasta își dorește în continuare tot mai mult. Când îi poți arăta acesteia cum poate obține lucrurile pe care și le dorește, ajutându-te să îți atingi obiectivele, o poți motiva să acționeze în numele tău și să obții o putere personală mai mare. Vorbim de un win-win game: tu ajuți persoana, iar persoana te ajută pe tine.
Poți învăța cum să fii influent și cum să-ți dezvolți puterea personală, amintindu-ți mereu că există doar două modalități pentru a obține lucrurile pe care ți le dorești în viață: poți face totul de unul singur ? sau poți face totul cu ajutorul celorlalți ?. Capacitatea ta de a comunica, de a convinge, de a negocia, de a influența, de a delega și de a interacționa eficient cu alte persoane îți va permite să dezvolți efectul folosind eforturile altor persoane, cunoștințele altor persoane și chiar banii altor persoane.
Procesul dezvoltării influenței și puterii tale personale îți va permite să devii o persoană puternică, care va avea un impact pozitiv în societate și care va schimba în bine viețile multor oameni. Astfel, la capăt de drum, așa cum am discutat și în episodul 23 din Borșul lu' Marian, lumea îți va fi recunoascătoare pentru felul în care le-ai influențat viețile.
Știi cum se spune în popor: vorba multă, răcirea borșului. Apasă butonul PLAY chiar acum, gustă din ce am pregătit și află mai multe despre CONCURSUL în derulare și despre super premiile care așteptă să fie câștigate.
P.S.: Las aici ➡️ youtu.be/HwAPZXHUJF4 clipul cu Părintele Arsenie Papacioc.

---

Send in a voice message: https://anchor.fm/borsu-lu-marian/message
Released:
Apr 30, 2020
Format:
Podcast episode

Titles in the series (51)

Un podcast autentic românesc despre experiențe de viață, dezvoltare personală, productivitate și conținut new media, realizat de Marian Grosu. Mai mult decât o simplă experiență culinară, Borșul lu’ Marian este acru și aromat, bogat în legume și informații cool, dedicat în totalitate oamenilor cu poftă de transformare și dorință de creștere. Dă volumul mai tare și gustă în fiecare vineri din Borșul lu’ Marian!