Discover this podcast and so much more

Podcasts are free to enjoy without a subscription . We also offer ebooks, audiobooks, and so much more for just $11.99/month.

Care este sensul vietii noastre • Borșul lu’ Marian ep. 13

Care este sensul vietii noastre • Borșul lu’ Marian ep. 13

FromBorșul lu’ Marian


Care este sensul vietii noastre • Borșul lu’ Marian ep. 13

FromBorșul lu’ Marian

ratings:
Length:
20 minutes
Released:
Dec 21, 2019
Format:
Podcast episode

Description

Dacă ai ajuns mai târziu la masă, Marian din “Borșul lu’ Marian” sunt eu: Marian Grosu, 27 de primăveri, editor video pentru branduri cunoscute și persoane publice din România. Podcastul de pe masă mă ajută să mă dezvolt, să-mi extind abilitățile și să dau share experiențelor mele pentru a le afla pe ale voastre - mai pe scurt: un win-win game.
Borșul acesta este mai mult decât o experiență culinară deosebită. Ingredientul surpriză al acestui borș este următorul: în cazul în care cineva mă va suna pe durata înregistrării acestui podcast, toți iubitorii de borș vor auzi conversația integrală indiferent cine este persoana care m-a apelat.
Cum înţelepciunea populară este bogată în proverbe şi ziceri despre dărnicie, ține minte că niciodată dărnicia nu aduce sărăcia! Așadar, nu uita să împarți porția de borș de săptămâna asta cu cei dragi because sharing is caring. Te-am pupat! ?

---

Send in a voice message: https://anchor.fm/borsu-lu-marian/message
Released:
Dec 21, 2019
Format:
Podcast episode

Titles in the series (40)

Un podcast autentic românesc despre experiențe de viață, dezvoltare personală, productivitate și conținut new media, realizat de Marian Grosu. Mai mult decât o simplă experiență culinară, Borșul lu’ Marian este acru și aromat, bogat în legume și informații cool, dedicat în totalitate oamenilor cu poftă de transformare și dorință de creștere. Dă volumul mai tare și gustă în fiecare vineri din Borșul lu’ Marian!