Discover this podcast and so much more

Podcasts are free to enjoy without a subscription. We also offer ebooks, audiobooks, and so much more for just $11.99/month.

Motivul pentru care nu mă ascultă nimeni • Borșul lu’ Marian ep. 10

Motivul pentru care nu mă ascultă nimeni • Borșul lu’ Marian ep. 10

FromBorșul lu’ Marian


Motivul pentru care nu mă ascultă nimeni • Borșul lu’ Marian ep. 10

FromBorșul lu’ Marian

ratings:
Length:
21 minutes
Released:
Jul 22, 2019
Format:
Podcast episode

Description

Borșul lui Marian este servit când te aștepți mai puțin! N-a fost ușor, dar am reușit să găsesc din nou în piață legume ?proaspete, borș acru ? și un subiect de discuție absolut delicios. Hai repede la masă că se răcește mâncarea!
În episodul 10 fac rapid slalom printre mesajele ? audio primite, aflu care sunt blocajele voastre și trag concluzia că lumea este mai complexă decât m-aș fi gândit, iar cei ,,perfecți” nu sunt chiar atât de perfecți. 
Tot de astăzi fac public și motivul pentru care lumea nu ascultă podcast-ul meu! Evident că n-o să scriu aici răspunsul - chiar îmi doresc să dai play ▶️, să iei câteva linguri și să te îndrăgostești iremediabil de borșul ? meu. 
Poate nu ți-ai dat seama până acum care este stilul tău de viață și poate că nici nu ai fost conștient de existența acestui concept. Desigur, nimeni nu își poate alege propria naștere. Faptul că te-ai născut în această țară, în această epocă și în această familie sunt lucruri pe care nu le-ai putut alege. Problema nu este trecutul, ci prezentul, momentul în care te aflii în clipa de față. Iar acum tocmai ai aflat despre stilul de viață. Întrebarea este… ce vei face cu el de acum înainte❓ Fie că alegi mai departe să investești timp în divertisment sau alegi pe mai departe un stil de viață axat pe dezvoltare personală, depinde numai de TINE.
Eu voi fi parte din cei 1%. Nu, nu trec pe diverstisment pentru că vreau mai mult de la mine și pentru că nu vreau să ofer pansamente de moment. Înțeleg că totul este un proces, că trebuie să trag mai mult pentru a atinge acele cifre pe care mi le doresc și că direcția mea de mers este în sens invers curentului.
Dacă ai ajuns mai târziu la masă, Marian din “Borșul lu’ Marian” sunt eu, Marian Grosu, 26 de primăveri, editor video pentru branduri cunoscute și persoane publice din România. Podcastul de pe masă mă ajută să mă dezvolt, să-mi extind abilitățile și să dau share experiențelor mele pentru a le afla pe ale voastre - mai pe scurt: un win-win game.
Borșul acesta este mai mult decât o experiență culinară deosebiă. Ingredientul surpriză al acestui borș este următorul: în cazul în care cineva mă va suna pe durata înregistrării acestui podcast, toți iubitorii de borș vor auzi conversația integrală indiferent cine este persoana care m-a apelat.
Lovește-mă cu ce simțiți tu: un like ?, un dislike ?, un share ? sau un comentariu ?. Primesc orice cu drag și dau la schimb un castron fierbinte de borș! 

---

Send in a voice message: https://anchor.fm/borsu-lu-marian/message
Released:
Jul 22, 2019
Format:
Podcast episode

Titles in the series (51)

Un podcast autentic românesc despre experiențe de viață, dezvoltare personală, productivitate și conținut new media, realizat de Marian Grosu. Mai mult decât o simplă experiență culinară, Borșul lu’ Marian este acru și aromat, bogat în legume și informații cool, dedicat în totalitate oamenilor cu poftă de transformare și dorință de creștere. Dă volumul mai tare și gustă în fiecare vineri din Borșul lu’ Marian!