Discover this podcast and so much more

Podcasts are free to enjoy without a subscription . We also offer ebooks, audiobooks, and so much more for just $11.99/month.

Ce cred ceilalți despre tine te oprește • Borșul lu’ Marian

Ce cred ceilalți despre tine te oprește • Borșul lu’ Marian

FromBorșul lu’ Marian


Ce cred ceilalți despre tine te oprește • Borșul lu’ Marian

FromBorșul lu’ Marian

ratings:
Length:
20 minutes
Released:
May 17, 2019
Format:
Podcast episode

Description

De câte ori ai auzit că “singura limită ești tu”? Acum vreau să te întreb de câte ori ai ascultat cu adevărat această replică? 

Noi ca oameni ne punem limite și bariere. Oare nu suntem destul de buni pe cat ne impune societatea? Cine este “societatea”? În podcastul de astăzi voi încerca sa răspund la aceste întrebări și să vă ajut să înțelegeți că totul e doar în mintea noastră. 

Ești mai mult decât crezi și mai mult decât îți spun alții ca ești! Tot ce ai nevoie este un mindset. 


Pentru cei ce nu mă cunosc eu sunt Marian Grosu, am 26 de ani și sunt editor video pentru diverse branduri și persoane publice din România. Creez conținut pentru social media. Am creat acest podcast pentru a mă dezvolta, pentru a împărtăși din experiențele dezvoltării mele și pentru a afla din experiențele dezvoltării voastre în așa fel încât să ne ajutăm reciproc să creștem și să ajungem acolo unde ne dorim. Un lucru ar mai fi de menționat aici, și anume faptul că în cazul în care primesc un telefon pe durata înregistrării acestui podcast veți auzi conversația integrală indiferent de cine sună.

---

Send in a voice message: https://anchor.fm/borsu-lu-marian/message
Released:
May 17, 2019
Format:
Podcast episode

Titles in the series (40)

Un podcast autentic românesc despre experiențe de viață, dezvoltare personală, productivitate și conținut new media, realizat de Marian Grosu. Mai mult decât o simplă experiență culinară, Borșul lu’ Marian este acru și aromat, bogat în legume și informații cool, dedicat în totalitate oamenilor cu poftă de transformare și dorință de creștere. Dă volumul mai tare și gustă în fiecare vineri din Borșul lu’ Marian!