Discover millions of ebooks, audiobooks, and so much more with a free trial

Only $11.99/month after trial. Cancel anytime.

Unavailable
Slăbește fără să numeri caloriile
Unavailable
Slăbește fără să numeri caloriile
Unavailable
Slăbește fără să numeri caloriile
Ebook98 pages1 hour

Slăbește fără să numeri caloriile

Rating: 0 out of 5 stars

()

Currently unavailable

Currently unavailable

About this ebook

Cartea prezintă o metodă pentru pierderea în greutate, simplu de aplicat, foarte eficientă și sănătoasă, care, în plus, are multe alte beneficii.

Un mare avantaj al acestei metode este că poate fi ușor adoptată ca stil de viață, astfel încât greutatea optimă se poate menține pe timp nedefinit.

Este o metodă în care nu îți numeri caloriile, nu îți cântărești mâncarea, nu faci foamea! Dimpotrivă, se recomandă să mănânci cantități normale, pentru că succesul metodei este cu atât mai mare cu cât nu trebuie să lupți împotriva senzației de foame.

Este o metodă de alimentație prin restricție temporală, nu prin restricție calorică.

În plus, vei afla și măsuri complementare care cresc eficiența metodei. 

Respectând recomandările, nu numai că vei slăbi, dar te vei simți mai tonic, mai energic, cu mai mare poftă de viață, mai optimist, ți se va îmbunătăți memoria, capacitatea de concentrare, claritatea in gândire.

Pentru a urmări progresul, iți recomand să faci următoarele investigații: indicele HOMA, insulina pe nemâncate și HbA1c (hemoglobina glicată), ecografia hepatică (pentru evolutia steatozei). Bineințeles, măsoară-ți periodic greutatea și circumferința taliei.

LanguageRomână
Release dateJun 5, 2023
ISBN9798223712299
Unavailable
Slăbește fără să numeri caloriile
Author

Ciprian Nicolae

Ciprian is a physician, worked several years as manager in a multinational pharmaceutical company, then he became an entrepreneur. He is really passioned about self-help, motivation and personal development. He wanted for some time to share his thoughts and now he felt he could express them in a coherent manner.

Read more from Ciprian Nicolae

Related to Slăbește fără să numeri caloriile

Related ebooks

Books Recommended For You