Discover millions of ebooks, audiobooks, and so much more with a free trial

Only $11.99/month after trial. Cancel anytime.

Cazul Alaska Sanders
Cazul Alaska Sanders
Cazul Alaska Sanders
Ebook852 pages11 hours

Cazul Alaska Sanders

Rating: 5 out of 5 stars

5/5

()

Read preview

About this ebook

Trupul neînsuflețit al Alaskăi Sanders, sosită de curând în Mount Pleasant, un orășel liniștit din New Hampshire, este găsit la marginea unui lac. Ancheta este curând oprită, fiindcă poliția obține mărturisirea făptașului și a complicelui său.
Dar unsprezece ani mai târziu, cazul este redeschis. La începutul lui 2010, sergentul Perry Gahalowood, de la Poliția Statală din New Hampshire, convins că a elucidat crima la vremea respectivă, primește o scrisoare anonimă care îl tulbură. Să fi urmat el o pistă falsă?
Prietenul lui, Marcus Goldman, care se bucură de un succes uriaș de pe urma cărții sale Adevărul despre cazul Harry Quebert, îl va ajuta să afle ce sa întâmplat de fapt în acea poveste de demult.
Fantomele trecutului nu întârzie să apară, printre ele fiind și aceea a lui Harry Quebert.
LanguageRomână
PublisherEditura Trei
Release dateMar 31, 2023
ISBN9786064018908
Cazul Alaska Sanders
Author

Joel Dicker

Joël Dicker s-a născut la Geneva în 1985. Primul lui roman, Les Derniers Jours de nos pères, a primit Premiul scriitorilor din Geneva în 2010. În 2012, a publicat ”La Vérité sur l’Affaire Harry Quebert”, care a obținut numeroase premii, inclusiv Marele Premiu pentru roman al Academiei Franceze și Premiul Goncourt pentru liceeni, și a stat la baza unui serial de televiziune. La Editura Trei au mai apărut ”Adevărul despre cazul Harry Quebert”, ”Cartea clanului din Baltimore” și ”Dispariția lui Stephanie Mailer”. Cel de-al cincilea său roman, ”Enigma camerei 622”, a fost vândut în Franța în aproape 500 000 de exemplare în 2020.

Read more from Joel Dicker

Related to Cazul Alaska Sanders

Titles in the series (100)

View More

Related ebooks