Acest har necrutator
Acest har necrutator
Acest har necrutator
Ebook550 pages7 hours

Acest har necrutator

Rating: 5 out of 5 stars

5/5

()

Read preview

About this ebook

Darul oferit de zei Alessei ar trebui sa amplifice magia partenerului ei, nu sa ii ucida pe toti pretendentii pe care ea ii atinge.

Acum, cand doar cateva saptamani o mai despart de lupta cu un roi de demoni infometati, care vor devora tot ce se afla pe insula-sanctuar Saverio, Alessa nu mai are prea mult timp la dispozitie pentru a gasi un partener alaturi de care sa poata opri invazia. Iar atunci cand un preot cu intentii ascunse ii convinge pe credinciosi ca moartea Alessei este singura lor speranta de supravietuire, propriii soldati incearca sa o asasineze.

Cuprinsa de disperare, Alessa il angajeaza drept garda personala pe Dante, un renegat cinic care poarta pecetea cu care sunt insemnati criminalii. Dar, in vreme ce rebeliunea se dezlantuie in spatele portilor, secretele intunecate ale lui Dante s-ar putea dovedi cea mai mare tradare dintre toate.

El detine cheia care va asigura supravietuirea Alessei, precum si cheia inimii ei, insa este oare Dante cel care o va ajuta sa isi controleze darul sau cel care o va distruge odata pentru totdeauna?

Acest har necrutator, debutul captivant si plin de romantism al lui Emily Thiede, ii va face pe cititori sa intoarca atat de repede paginile pana la finalul devastator, incat vor astepta cu nerabdare continuarea!
LanguageRomână
PublisherStoria Books
Release dateFeb 10, 2023
ISBN9786306525010
Acest har necrutator
Read preview

Related to Acest har necrutator

Related ebooks

Books Recommended For You