Pe urmele flacarii
Pe urmele flacarii
Pe urmele flacarii
Ebook613 pages9 hours

Pe urmele flacarii

Rating: 2.5 out of 5 stars

2.5/5

()

Read preview

About this ebook

Zafira este Vanatorul, deghizata in barbat cand se aventureaza in blestemata padure a tinutului Arz pentru a-si hrani poporul.

Nasir este Printul Mortii si ii asasineaza pe cei suficient de nebuni ca sa-l infrunte pe autoritarul sau tata, sultanul. Daca oamenii vor descoperi ca Zafira e o fata, toate realizarile ei vor fi respinse; daca Nasir va da dovada de compasiune, tatal lui il va pedepsi in cele mai brutale moduri cu putinta. Si Zafira, si Nasir sunt adevarate legende in regatul Arawiyei ― dar niciunul dintre ei nu-si doreste asta.

Razboiul sta sa izbucneasca si tinutul Arz inainteaza in fiecare zi, cucerind pamantul si absorbindu-l in umbra. Cand Zafira porneste in cautarea unui artefact pierdut care sa redea magia lumii ei suferinde si sa opreasca Arzul, Nasir e trimis de sultan intr-o misiune asemanatoare: sa recupereze artefactul si sa-l ucida pe Vanator. Dar un rau stravechi se trezeste la viata in timpul calatoriei lor, iar obiectul pe care ei il cauta ar putea deveni o amenintare mai mare decat isi pot imagina.

Inspirata de vechea Arabie, cartea lui HAFSAH FAIZAL ― prima din seria NISIPURILE DIN ARAWIYA ― este un debut palpitant despre revelatii, iubire, onoare, invingerea temerilor si despre asumarea propriei identitati.
LanguageRomână
PublisherStoria Books
Release dateSep 1, 2021
ISBN9786069072851
Pe urmele flacarii
Read preview

Related to Pe urmele flacarii

Related ebooks

Books Recommended For You