Discover millions of ebooks, audiobooks, and so much more with a free trial

Only $11.99/month after trial. Cancel anytime.

Cal Islandez (Calul Islandez)
Cal Islandez (Calul Islandez)
Cal Islandez (Calul Islandez)
Ebook102 pages1 hour

Cal Islandez (Calul Islandez)

Rating: 0 out of 5 stars

()

Read preview

About this ebook

Cartea calului islandez pentru începători

 

Islanda - aproape nicio altă țară nu ne atinge atât de mult ca țara de foc și gheață din nordul țării. Aici ne confruntăm în continuare cu întreaga putere și originalitate a forțelor aspre ale naturii. Robustul și adorabilul cal islandez provine din această țară impresionantă. Unii îi admiră ca fiind cai cu mers expresiv, care inspiră prin tölt și pasul lor de cursă și sunt extrem de încrezători în sine și curajoși. Alții îi apreciază pe micuții din nordul îndepărtat pentru aspectul lor inimitabil: Capete nobile, capete mici și uscate, corpuri zvelte și, ca bonus, multă coamă și coadă. Islandezii sunt o rasă de cai absolut fascinantă pentru mine. Am fost fascinat de ei încă de când eram copil.

 

În carte veți găsi capitole despre următoarele subiecte:

  • Istoria rasei
  • Caracteristicile speciale ale cailor islandezi
  • Caracterul
  • Păstrarea și îngrijirea cailor islandezi
  • Indicații privind echipamentul
  • Particularități ale călăriei
  • Și multe altele


Dacă și tu simți la fel și te gândești să ai un partener de agrement atât de minunat, îți țin pumnii. Sper că veți găsi rapid calul inimii dumneavoastră personale și că veți putea lua câteva sugestii din această carte. Cu toate acestea, dacă dețineți deja un cal islandez și doriți doar să aflați mai multe despre acești cai extraordinari, vă doresc multă bucurie alături de partenerul dumneavoastră cu patru picioare. Poate că veți avea câteva idei pentru a vă distra și mai mult împreună.

Bucurați-vă de timpul petrecut cu calul dumneavoastră și intrați în lumea fermecătorilor cai islandezi cu ajutorul acestui ghid.

LanguageRomână
PublisherLucian Stan
Release dateFeb 20, 2023
ISBN9798215448441
Cal Islandez (Calul Islandez)

Read more from Lucian Stan

Related to Cal Islandez (Calul Islandez)

Related ebooks