Labrador Retriever
Labrador Retriever
Labrador Retriever
Ebook232 pages3 hours

Labrador Retriever

Rating: 0 out of 5 stars

()

Read preview

About this ebook

Labrador Retriever: Un câine de vânătoare cu multă răbdare

 

Labrador Retrieverul este un câine de vânătoare extrem de inteligent și devine din ce în ce mai popular. Acest fenomen poate fi observat nu doar în rândul comunității de vânătoare, ci și tot mai des familiile care doresc să își ia o astfel de rasă. Și pe bună dreptate, pentru că Labradorul este un excelent câine de familie.

Vă gândiți să vă luați un câine și aveți în minte un Labrador? Dar încă nu sunteți sigur că este rasa de câine potrivită pentru dumneavoastră și familia dumneavoastră? Atunci vă este de folos acest ghid. Aflați totul despre frumosul Labrador. Cum arată el? Ce comportament are? De ce are nevoie? Cum îl puteți păstra? În plus, veți primi informații despre cum să țineți ocupat un Labrador Retriever în cel mai rațional mod, deoarece această rasă este foarte activă și vrea să fie și provocată mental. Sunt oferite sugestii pentru diferite jocuri și activități.

 

Conținutul cărții este următorul:

  • Rasa de câini Labrador Retriever
  • Educația și dresajul unui Labrador Retriever
  • Sănătate și nutriție
  • Îngrijirea câinelui Labrador Retriever
  • Caracterul, dresajul și multe altele
  • Numeroase ilustrații


Sănătatea și, în consecință, nutriția joacă, de asemenea, un rol important. Veți primi o introducere în diferite boli care afectează în special labradorii, astfel încât să puteți recunoaște problemele de sănătate ale câinelui dumneavoastră într-un stadiu incipient și să luați măsuri. În continuarea acestui ghid, vi se vor oferi diferite opțiuni nutriționale. Vă urez lectură plăcută.

LanguageRomână
PublisherLucian Stan
Release dateFeb 18, 2023
ISBN9798215128459
Labrador Retriever
Read preview

Read more from Lucian Stan

Related to Labrador Retriever

Related ebooks