Discover millions of ebooks, audiobooks, and so much more with a free trial

Only $11.99/month after trial. Cancel anytime.

Samoed Câine
Samoed Câine
Samoed Câine
Ebook200 pages2 hours

Samoed Câine

Rating: 0 out of 5 stars

()

Read preview

About this ebook

Rasa de câini Samoyed: Ghidul câinelui de sanie rusesc

 

Nu mai este un secret faptul că câinii sunt cei mai buni prieteni ai omului și că vor fi întotdeauna. Chiar și copiii mici sunt foarte interesați de prietenii cu patru picioare și chiar și adulților le place să dea frâu liber copilului din ei atunci când sunt în preajma câinilor. Dar să primești un câine nu este întotdeauna ușor. Foarte puțini stăpâni sunt conștienți de cât de mult efort este necesar pentru a avea un câine și de povara pe care câinii o pun și pe umerii oamenilor.

Prima întrebare care trebuie pusă este ce câine se potrivește cel mai bine stilului de viață al viitorului proprietar. În acest scop, este practic să nu se caute un caracter individual al câinelui, ci o rasă de câini potrivită. Acest lucru necesită o cercetare de bază, deoarece nu orice câine se potrivește bine cu familiile. Dacă aveți dorința de a avea copii sau dacă vă place să fiți afară, ar trebui să vă uitați mai atent la rasa de câini Samoyed. Acești câini au devenit adevărați favoriți, dar au o nevoie masivă de mișcare. Ei pot fi ținuți în apartamente mici doar dacă apartamentul are o grădină mare sau dacă există un parc în apropiere.

 

Conținutul cărții este următorul:

  • Introducere în subiect
  • Educația și dresajul samoyedului
  • Sănătate, îngrijire și nutriție
  • Avantajele acestei rase
  • Cu multe imagini și alte subiecte


Această fostă rasă de câini de muncă adoră să fie în preajma oamenilor și nu-i place să fie singur. Este rasa de câine perfectă pentru îmbrățișări și zburdălnicii extinse! Prin urmare, această carte va descrie manipularea generală, precum și tehnicile de formare a unei legături intime cu prietenul cu patru picioare, astfel încât obstacolele normale ale vieții de zi cu zi să poată fi depășite cu brio.

LanguageRomână
PublisherLucian Stan
Release dateFeb 17, 2023
ISBN9798215877975
Samoed Câine

Read more from Lucian Stan

Related to Samoed Câine

Related ebooks