Discover millions of ebooks, audiobooks, and so much more with a free trial

Only $11.99/month after trial. Cancel anytime.

Kaderini Intre Doua Lumi
Kaderini Intre Doua Lumi
Kaderini Intre Doua Lumi
Ebook169 pages3 hours

Kaderini Intre Doua Lumi

Rating: 0 out of 5 stars

()

Read preview

About this ebook

Fiecare persoana adulta traieste la un moment dat cu impresia ca viata ii este deja fixata pe fericire, iubire, poate si bogatie. Sta linistita caci Destinul ii este favorabil. Nimeni nu accepta ca drumul vietii este necunoscut muritorului, ca orice ne propunem ori facem este de fapt izvorat din alt mister, nedezlegat de niciun pamantean.

Kaderini intre doua lumi, o poveste care vrea sa arate ca religiile, etniile, bagajele genetice, politicile statelor in care traim, frica de a fi respins de societate ori persoana iubita, toate ne pietruiesc calea vietii. Toate se innoada si dezleaga in cel mai mare miracol al intregii civilizatii umane, uniunea femeie-barbat.

Iata putin din dureroasa spovedanie a uneia dintre femeile povestii mele, Kaderini intre doua lumi:
...cand sotul meu m-a luat in casa lui, prieteni si chiar rude l-au parasit pentru ca luase o venetica, o femeie violata de mai multe ori, care ziceau ei s-a complacut in asta. Ba mai mult, mai grav pentru ei, eram o tiganca, nu o fiinta umana! Tatarii adevarati sunt foarte stricti cu traditiile lor, cu legile chiar mai aspre decat ale turcilor, desi sunt neamuri.

LanguageRomână
PublisherElvira Bogos
Release dateOct 10, 2022
ISBN9786060719199
Kaderini Intre Doua Lumi

Related to Kaderini Intre Doua Lumi

Related ebooks

Literary Criticism For You