Discover millions of ebooks, audiobooks, and so much more with a free trial

Only $11.99/month after trial. Cancel anytime.

Curajul sa-ti pese
Curajul sa-ti pese
Curajul sa-ti pese
Ebook287 pages3 hours

Curajul sa-ti pese

Rating: 0 out of 5 stars

()

Read preview

About this ebook

Christie Watson a lucrat ca asistentă medicală de pediatrie timp de mulți ani. Apoi a descoperit pasiunea scrisului și a încercat să îmbine cele două profesii. Dar COVID-19 ne-a răsturnat lumea cu susul în jos. Iar Christie Watson n-a ezitat să se întoarcă în spital, la vechea sa meserie, și să se alăture celor care au luptat în linia întâi. Curajul să-ți pese este mărturia acestei profesiuni de credință.
Niciodată asistentele medicale n-au fost mai importante.
Beneficiem de competența lor în spitale și în multe alte medii: în școli, pe stradă, în închisori, aziluri și centre de îngrijire. Când ne simțim din cale-afară de singuri, asistentele sunt lângă noi ca să ne aducă aminte că lucrurile nu stau deloc așa.
În Curajul să-ți pese, Christie Watson face cunoscută amploarea muncii asistentelor, dând exemple dintre cele mai elocvente: o asistentă comunitară pentru sănătate mintală își oferă sprijinul total unui bărbat care suferă de depresie severă. Un adolescent care a fost înjunghiat este îngrijit la terapie intensivă pediatrică; când asistenta medicală de la școala lui îl vizitează, toată furia și teribilismul lui dispar. O femeie însărcinată pierde cantități înfricoșătoare de sânge în urma unui accident de mașină; cea care coordonează departamentul de primiri urgențe cu extraordinară eficiență și stăpânire de sine este o asistentă medicală cu experiență în armată.
LanguageRomână
PublisherEditura Trei
Release dateOct 3, 2022
ISBN9786064015907
Curajul sa-ti pese

Related to Curajul sa-ti pese

Titles in the series (100)

View More

Related ebooks