Discover millions of ebooks, audiobooks, and so much more with a free trial

Only $11.99/month after trial. Cancel anytime.

Pe urmele unei picturi faimoase
Pe urmele unei picturi faimoase
Pe urmele unei picturi faimoase
Ebook213 pages3 hours

Pe urmele unei picturi faimoase

Rating: 0 out of 5 stars

()

Read preview

About this ebook

Nicola Dahill, ex-detectiv american si rudă de sânge cu o familie influentă din mafia napolitană, încearcă să recupereze un tablou rebascentist valoros, moștenire de familie. Pe urmele acestuia se află verii săi mafioți, care vor să-i dejoace planurile.
În această călătorie, Nicola străbate Italia de la sud la nord, delectându-se cu degustări mediteraneene și peisaje din localități medievale. Pe parcursul voiajului se îndrăgostește de Elle, o frumoasă americancă aflată în vacanță.

LanguageRomână
PublisherAndra May
Release dateOct 9, 2022
ISBN9786069715024
Pe urmele unei picturi faimoase
Author

Andra May

Cel mai frumos moment al zilei este atunci când nu mai ai nimic de făcut decât să te întinzi spre noptieră și să deschizi cartea la pagina unde ai rămas ieri seară. Așa cred eu, cel puțin...Destinderea pe care ne-o oferă cărțile fac parte din bucuriile autentice ale vieții iar eu am vrut să contribui în lumea asta a noastră cu un strop de bucurie prin intermediul cărților mele.Sunt născută în anul 1980 și am trăit in România în majoritatea timpului. Am călătorit, locuit și studiat în UK, Italia și Franța, țări pe care le ador și pe care le veți regăsi în romanele pe care le scriu.Mi-am făcut studiile obligatorii în România- am absolvit Colegiul Mihai Viteazul in anul 1998 si ulterior, Facultatea de Drept- Universitatea București în anul 2002.Sunt pasionată de gătit și de scormonit prin librării după cărți bune și reconfortante. Cărțile pe care le caut sunt cele pline de umor (de preferat englezesc), cu locuri frumoase și mâncăruri deosebite, diferite. Ador să îmi petrec serile în curtea casei gătind noi feluri de mâncare pentru prietenii mei care, în general, se arată mulțumiți de rezultatul final....

Related to Pe urmele unei picturi faimoase

Related ebooks

Action & Adventure Fiction For You