Discover millions of ebooks, audiobooks, and so much more with a free trial

Only $11.99/month after trial. Cancel anytime.

Ana si Bella in calatoria inimii
Ana si Bella in calatoria inimii
Ana si Bella in calatoria inimii
Ebook286 pages4 hours

Ana si Bella in calatoria inimii

Rating: 0 out of 5 stars

()

Read preview

About this ebook

Ana si Bella in calatoria inimii este povestea initiatica a personajelor care dau titlul cartii. Cele doua adolescente parcurg un sir de aventuri interesante, descopera adevarul despre natura lor, ele facand parte dintr-o specie de fiinte evoluate, incarnate pe Pamant, a caror misiune este aceea de a readuce echilibrul intre energiile planetei si a oamenilor.

Mergand pe sirul povestii celor doua fete, cititorul va trece printr-o larga plaja de emotii, care cresc gradual in intensitate si capteaza in permanenta atentia.

Personajele trec printr-o serie de 10 initieri care scot la lumina calitatile lor de spirite evoluate, precum vindecarea, intuitia, telepatia, manipularea energiei. Odata trecut testul initierii, personajele fac dovada abilitatiii lor de a controla modificarile de la nivel fizic, psihic, emotional si spiritual prin lupta dusa cu un personaj negativ foarte complex, superior lor pe mai multe planuri.

Ana si Bella in calatoria inimii este o poveste inedita pentru ca autorul Iulian Ivancut reuseste sa combine si sa prezinte elemente de simbolistica, religie sau ezoterism, intr-o forma usor de inteles, mai ales pentru publicul adolescent.

LanguageRomână
Release dateAug 25, 2022
ISBN9786060718727
Ana si Bella in calatoria inimii
Read preview

Related to Ana si Bella in calatoria inimii

Related ebooks

Books Recommended For You