Discover millions of ebooks, audiobooks, and so much more with a free trial

Only $11.99/month after trial. Cancel anytime.

Succubus
Succubus
Succubus
Ebook110 pages58 minutes

Succubus

Rating: 0 out of 5 stars

()

Read preview

About this ebook

Cartea este un thriller psihologic / fantasy despre un schizofrenic care se intalneste in timpul unui episod psihotic cu demonul Succubus. Acesta il tormenteaza si ii inseala inima pana in momentul in care se indragosteste, ca mai tarziu sa afle ca e o iubire bolnava ce il va marca. Asa ajunge sa fuga mai adanc in acel episod, unde isi gaseste refugiul. Dar pentru cat timp?

„Ca un cititor ce ma aflu, m-am trezit intr-o lume paralela, cautand sa-i dau de cap, cu putinele mele informatii in ceea ce privea subiectul ales de Victor Paier. Unul ofertant, pe care el l-a exploatat cu stiinta. Insertiile psihotice si cele de delir, puse la locul lor, au creat o punte si o carare ascendenta, mai ales o scara, care m-a imbiat sa urc, pe treapta urmatoare, ca din susul suisului sa am o privire de ansamblu asupra vietii fracturate a eroului.”
—Nina Ceranu

LanguageRomână
PublisherVictor Paier
Release dateAug 17, 2022
ISBN9786060718789
Succubus
Author

Victor Paier

Victor Paier este un debutant in lumea scriitorilor, cu mari sperante si mari asteptari.Deschizandu-se la randul sau ca o carte, publica primul volum, pintr-o reflexie ca de oglinda, marturisind publicului cu sinceritate mici fragment din viata sa.

Related to Succubus

Related ebooks

Fantasy For You