Discover millions of ebooks, audiobooks, and so much more with a free trial

Only $11.99/month after trial. Cancel anytime.

Privind inauntru
Privind inauntru
Privind inauntru
Ebook251 pages4 hours

Privind inauntru

Rating: 5 out of 5 stars

5/5

()

Read preview

About this ebook

„Am adunat în cartea aceasta drumul meu spre sine și lecțiile mele. Poate vor mai fi de folos cuiva, drumeț rătăcit pe calea vindecării. Este darul pe care îl întorc vieții, că m­-a îngăduit și așteptat să mă întorc cu fața spre ea." Petronela Rotar

Privind înăuntru îi oferă cititorului o descriere a călătoriei lungi și anevoioase, cu suișuri și coborâșuri, cu obstacole și victorii, către acceptarea și împăcarea cu un sine rănit, care a adunat traume de când se știe. Este povestea zbuciumului și zbaterii sinelui care se apără de realitatea poate prea crudă pentru a fi suportată și care recurge la mecanisme de protecție ce­l ajută să supraviețuiască, dar care îl izolează totodată de realitate. Este și povestea luptei — în ani de terapie, individuală și de grup — cu aceste mecanisme, dar și povestea drumului către vindecarea eului rănit și împăcarea dificilă cu sine.
O carte care descrie dureros de deschis cele mai profunde traume și care te pune pe gânduri, dar îți oferă și speranță, pentru ca există o cale spre vindecare, cu prețul unui efort remarcabil.
LanguageRomână
PublisherEditura Trei
Release dateJul 22, 2022
ISBN9786064014726
Privind inauntru
Read preview

Read more from Petronela Rotar

Related to Privind inauntru

Related ebooks

Books Recommended For You