Discover millions of ebooks, audiobooks, and so much more with a free trial

Only $11.99/month after trial. Cancel anytime.

Nimicul Din Tot
Nimicul Din Tot
Nimicul Din Tot
Ebook100 pages31 minutes

Nimicul Din Tot

Rating: 0 out of 5 stars

()

Read preview

About this ebook

Cartea de fata nu este o carte de poezii, nu are versuri si nu are cuvinte ci are bucati de suflet, este o carte cu trairi, este materializarea umanului si divinului, este o carte despre noi toti.
Poeziile sunt eliberarea mea, sunt ca o revelatie divina deoarece curg prin mine liber si eu, abia dupa ce termin de scris o poezie, o realizez, ii inteleg mesajul si ma fascineaza!

LanguageRomână
Release dateJul 8, 2022
ISBN9786060718949
Nimicul Din Tot
Author

Mihaela Negrut

M-am nascut in ziua de 7 noiembrie sub semnul Scorpionului. De mic copil cautam raspunsuri, imi puneam intrebari despre viata, despre mine.In clasa a-12-a a inceput adevarata transformare. Am inceput calatoria fascinanta a descoperirii de sine. Am facut primul pas pe drumul catre mine insumi.In anul 2013 am venit in Bucuresti, unde am urmat Academia de Studii Economice.Am vrut mai mult, intotdeauna am vrut mai mult din mine, din cunoastere, am vrut sa stiu ce nu stiu si sa inteleg ceea ce nu inteleg. Asa ca am inceput sa caut si sa ma rog in felul meu. Am vrut sa fiu un alchimist al cuvintelor, sa iau cel mai simplu si banal cuvant si sa il transform in aur, asa au inceput sa curga prin mine poezii. Au curs pe foi ore, zile, ani, pana am ajuns la nimicul din mine si am devenit tot ce nu am crezut ca as putea sa fiu: libertate!Mihaela Negrut este doar un nume care imbraca un suflet unic si nenumarate vieti.Cine sunt eu? Inca ma intreb acest lucru, inca nu stiu, dar stiu sigur ca sunt nimicul din tot si sunt totul din nimic, la fel ca tine, la fel ca noi toti.

Related to Nimicul Din Tot

Related ebooks

Poetry For You