Discover millions of ebooks, audiobooks, and so much more with a free trial

Only $11.99/month after trial. Cancel anytime.

Unavailable
Persuasiunea
Unavailable
Persuasiunea
Unavailable
Persuasiunea
Ebook237 pages2 hours

Persuasiunea

Rating: 5 out of 5 stars

5/5

()

Currently unavailable

Currently unavailable

About this ebook

Persuasiunea înseamnă să alegi un sol bun, semințe bune și să te ocupi de acel pământ cu dragoste și dorință de a obține o recoltă bună. Persuasiunea înseamnă muncă constantă, să crezi și să vizualizezi roadele muncii tale crescând. Să aperi munca ta de prădători și în cele din urmă să te poți bucura în tihnă de tot ce ai realizat.

Cine a crezut că persuasiunea nu înseamnă muncă ci doar manipulare atunci îl învit să închidă această carte chiar de acum, de la primele pagini, și să caute un curs de manipulare. Vei vedea pe parcursul acestei cărți ce este persuasiunea și mai ales ce nu este persuasiunea.

Persuasiunea înseamnă dedicație. Nu îl vei putea convinge pe cel din fața ta că îi ești prieten decât dacă vede că îți pasă de el și că ești implicat și vrei să îi aperi interesul. Bineînțeles că din asta și tu ai de câștigat. Dacă un vânzător nu încearcă să îi manipuleze pe potențialii clienți să cumpere tot felul de produse de care aceștia nu au nevoie ci se pune în postura de consultant atunci el va fi capabil să ofere cele mai bune sfaturi pentru acel potențial client și să încheie tranzacția care îl avantajează pe aceasta, iată cum se ajunge foarte ușor la win-win. Clientul pleacă mulțumit pentru că a fost bine sfătuit și a ales cea mai bună variantă din ce putea găsi, iar vânzătorul este mulțumit pentru că a mai făcut o vânzare și a mai câștigat încă un client care are toate șansele să rămână fidel.

Puterea ta reprezintă capacitatea ta interioară de a părăsi zona de confort și de a căuta modalități de a-ți îmbunătăți viața, acceptând munca și dedicația, transformându-le pe acestea în investiții personale.

Persuasiunea poate fi interpretată ca puterea ta de a-i face pe ceilalți să conștientizeze valoarea, valoarea pe care tu o dai anumitor lucruri. Poți crea valoare dacă tu ai o valoare certă de ordin personal. Practic vei face un transfer de valoare pe care ceilalți îl conștientizează  într-o măsură mai mică sau mai mare dar care devine opțiune. Capacitatea ta de a transforma acea opțiune în investiție în viitorul acelei persoane îți asigură reușita în a-l convinge.

Arta de a influența pozitiv oamenii din jur

LanguageRomână
PublisherSilviu Vasile
Release dateJul 12, 2022
ISBN9798201371050
Unavailable
Persuasiunea

Related to Persuasiunea

Related ebooks

Reviews for Persuasiunea

Rating: 5 out of 5 stars
5/5

1 rating0 reviews

What did you think?

Tap to rate

Review must be at least 10 words