Discover millions of ebooks, audiobooks, and so much more with a free trial

Only $11.99/month after trial. Cancel anytime.

Lumina Sfanta
Lumina Sfanta
Lumina Sfanta
Ebook303 pages2 hours

Lumina Sfanta

Rating: 0 out of 5 stars

()

Read preview

About this ebook

Draga cititorule,
Si tu esti cel ales.

Caci nu-i intamplator faptul ca tii in mana acum aceasta carte. Ea te-a cautat printre miile de semeni ca sa-ti dezvaluie miracolul suprem, miracolul Luminii Sfinte de la Ierusalim. Crezi sau nu crezi in Dumnezeu, dar iata, faptul este real, o lumina care nu arde si apare din neant. Daca n-ar fi un fapt real, inseamna ca nici Rastignirea, nici Invierea n-au existat, iar drama cristica nu este decat o legenda. Ceea ce este exclus.

Sa nu te mai intrebi unde-i Dumnezeu. El este prezent in aceasta Lumina care apare in fiecare an la cerere. Ea este un semn si un imbold spre unificare religioasa. Este o salvare pentru omenire. Ea vine spre tine prin informatiile din aceasta carte. Poti sa o refuzi?

Lumina Sfanta este raspunsul la intrebarea fundamentala: exista sau nu Dumnezeu?

Daca omenirea in intregime ar considera Lumina Sfanta, asa cum se cuvine, fapt si mesaj divin, dandu-i toata atentia, atunci ea are sansa salvarii de la catastrofa decaderii si a distrugerii. Iar daca o ignora si o considera o inselare preoteasca, atunci umanitatea se indreapta spre catastrofa.

Mesajul Luminii se adreseaza in primul rand crestinismului ca intreg, spre unificare, si nu doar ortodoxiei, care se crede proprietara ei si favorita lui Dumnezeu.
In al doilea rand, Lumina este mesaj pentru toate religiile, caci la niciuna nu mai are loc un asemenea miracol.

LanguageRomână
Release dateApr 29, 2022
ISBN9786060711728
Lumina Sfanta

Related to Lumina Sfanta

Related ebooks

Religious Fiction For You

View More