Discover millions of ebooks, audiobooks, and so much more with a free trial

Only $11.99/month after trial. Cancel anytime.

Poți Deveni Milionar cu Aceste 100 de Idei de Afaceri
Poți Deveni Milionar cu Aceste 100 de Idei de Afaceri
Poți Deveni Milionar cu Aceste 100 de Idei de Afaceri
Ebook34 pages26 minutes

Poți Deveni Milionar cu Aceste 100 de Idei de Afaceri

Rating: 3 out of 5 stars

3/5

()

Read preview

About this ebook

Prima parte
Începeți să conduceți pentru Uber sau Lyft
Companii precum Uber și Lyft oferă o oportunitate excelentă de a câștiga niște bani în paralel. Ai nevoie de un permis de conducere valabil, o mașină destul de nouă și un permis de la municipalitatea ta. Dacă ai toate aceste lucruri, poți începe să conduci când îți convine. Unii oameni preferă să conducă în timpul zilei sau în orele de vârf, în timp ce alții preferă să conducă seara sau în weekend. Alegerea este a ta.

Strategie de a face bani: participați la studii de piață
Când eram încă în facultate, participam adesea la studii de piață. Nu este nevoie de prea mult efort pentru a câștiga niște bani în plus. Companiile care caută părerea consumatorilor despre diferite produse și servicii vă permit să faceți bani online cu opinia dvs. E la fel de simplu. Aceasta include adesea să vă oferiți părerea sau experiența cu un produs, să răspundeți la sondaje sau participarea la un grup de discuții. Există multe subiecte și există întotdeauna un sondaj la care poți participa. Focusgroup.com este doar o companie care aproape întotdeauna caută participanți.

Vinde cărți și jocuri vechi pe Amazon.com
Amazon.com oferă posibilitatea de a vinde cărți vechi, jocuri și dispozitive pe piața lor. Dacă ai manuale universitare scumpe, poți câștiga un dolar frumos. Asigurați-vă că cărțile sunt în stare bună. Veți primi evaluări negative dacă încercați să vindeți cărți care se destramă sau jocuri care au fost zgâriate. Amintiți-vă, fiți întotdeauna sincer cu privire la posibilele daune, oricât de nesemnificative ar părea și oricât de puțini oameni le vor observa.
LanguageRomână
PublisherHope Etim
Release dateApr 22, 2022
ISBN9791221345728
Poți Deveni Milionar cu Aceste 100 de Idei de Afaceri
Read preview

Read more from Hope Etim

Related to Poți Deveni Milionar cu Aceste 100 de Idei de Afaceri

Related ebooks

Small Business & Entrepreneurs For You