Discover millions of ebooks, audiobooks, and so much more with a free trial

Only $11.99/month after trial. Cancel anytime.

Povești de noapte bună pentru adulți: –
Povești de noapte bună pentru adulți: –
Povești de noapte bună pentru adulți: –
Ebook287 pages4 hours

Povești de noapte bună pentru adulți: –

By

Rating: 0 out of 5 stars

()

Read preview

About this ebook

LECTURA IDEALĂ PENTRU LINIȘTIREA MINȚII ÎN PERIOADE CU MULT STRES ȘI NU NUMAI!
„Bravo! unei cărți care ne răpește din fața ecranului smartphone-ului, cu lumina lui albastră și rece, și ne ajută să evadăm în lumea strălucitoare, plină de imaginație a poveștilor.” The Simple Things
Această carte conține o serie de povești ce alină sufletele obosite și se adresează mai ales acelora care, la sfârșitul zilei, ajung să se simtă extenuați, fiind un adevărat prieten la ceas de seară!
De la nuvelele clasice de Oscar Wilde, 0. Henry, Andrew Lang, Guy de Maupassant, la poveștile copilăriei, precum Alice în Țara Minunilor de Lewis Carroll, și la poeziile care ne readuc aminte de bucuriile simple ale vieții, acest volum va reuși să ne ofere alinare în momentele în care ne simțim obosiți și să ne conducă spre tărâmul liniștit al somnului.
Pentru a fi sănătoși și mereu în formă este esențial să dormim bine, dar ritmul nostru de viață este în permanență unul alert, ceea ce ne face să neglijăm importanța somnului și a odihnei care, cel mai adesea, sunt de proastă calitate. De aceea, a venit timpul să luăm o pauză și să ne lăsăm cuprinși de admirație și încântare.
Așadar, deconectați-vă, întindeți-vă în pat și dați-vă voie să evadați în lumi mai noi sau mai vechi. Pășiți în locuri fermecate și misterioase, care vă vor conduce spre o lume cu vise plăcute și senine!
LanguageRomână
PublisherNiculescu
Release dateMay 20, 2022
ISBN9786063807640
Povești de noapte bună pentru adulți: –

Related to Povești de noapte bună pentru adulți

Related ebooks

General Fiction For You