Discover millions of ebooks, audiobooks, and so much more with a free trial

Only $11.99/month after trial. Cancel anytime.

Unavailable
60 De Secrete ale Unei Căsnicii Reușite
Unavailable
60 De Secrete ale Unei Căsnicii Reușite
Unavailable
60 De Secrete ale Unei Căsnicii Reușite
Ebook26 pages23 minutes

60 De Secrete ale Unei Căsnicii Reușite

Rating: 0 out of 5 stars

()

Currently unavailable

Currently unavailable

About this ebook

Introducere
Nu ți-ar plăcea să știi care este sosul secret al unei căsnicii fericite și de lungă durată, mai ales de la acele cupluri fericite căsătorite care au depășit arta de a conduce o relație fericită?
Dezvăluim aceste chei pentru o căsnicie de succes care vă vor ajuta să rezolvați problemele conjugale, să dezarmați partenerul aflat în conflict și să vă ajutați să creați și să mențineți o căsnicie de succes.
Fiecare căsnicie are cota ei de suișuri și coborâșuri. Deși poate suna clișeu, provocările sunt naturale pentru fluxul și refluxul vieții de căsătorie.
Perioadele de stres, plictiseală și comunicare slabă fac parte din curs.
Căsătoria necesită muncă.
Căsătoria necesită muncă și, ca orice altceva în viață, trebuie să faci munca pentru a culege răsplata. Dar munca căsătoriei nu este ca a curăța toaleta și a scoate gunoiul.
Prima parte
Ce înseamnă pentru tine o căsnicie reușită?
Căsătoria este o unire a două suflete, dar semnificația unei căsătorii de succes diferă de la cuplu la cuplu. Nu există o definiție clară a unei căsătorii de succes. Cu toate acestea, iată câteva definiții standard ale unei căsătorii de succes.
1. A avea o soție bună
Pentru unii oameni, o căsnicie reușită înseamnă să aibă o soție bună. Pentru unii care se căsătoresc, o femeie virtuoasă care să aibă grijă de soțul lor și să-l susțină cu orice preț este ceea ce face o căsnicie reușită.
2. Cresterea unei familii morale
Unii oameni cred că căsătoria este uniunea a două persoane și a familiei. Ei cred ca cetățeni ai societății și trebuie să-și crească copiii corecti din punct de vedere moral.
Ei cred că, dacă își pot crește corect copiii, societatea va avea oameni mai buni, iar pentru ei, aceasta este definiția unei căsnicii de succes.
LanguageRomână
PublisherHope Etim
Release dateApr 21, 2022
ISBN9791221342208
Unavailable
60 De Secrete ale Unei Căsnicii Reușite

Related to 60 De Secrete ale Unei Căsnicii Reușite

Related ebooks

Relationships For You