Proiectul autenticitatii
Proiectul autenticitatii
Proiectul autenticitatii
Ebook403 pages5 hours

Proiectul autenticitatii

Rating: 0 out of 5 stars

()

Read preview

About this ebook

„O poveste superbă cu un mesaj puternic, perfect pentru timpurile noastre." - Jill Santopolo, autoarea bestsellerurilor Mai presus de cuvinte și Lumina pe care am pierdut-o

Un caiet verde aduce laolaltă șase străini, între care se înfiripă prietenii neașteptate și iubiri profunde.
Julian Jessop, un artist septuagenar excentric și solitar, crede că oamenii nu sunt sinceri unul cu altul. Dar dacă lucrurile ar sta altfel?
Julian începe să scrie adevărul despre viața sa într-un caiet verde pe care îl lasă în cafeneaua lui preferată. Monica, proprietara cafenelei, găsește caietul, notează la rândul său câteva mărturisiri personale și îl lasă în barul de vizavi. În scurt timp, caietul circulă, iar cei care își spun povestea în paginile lui vor ajunge să se cunoască în cafeneaua Monicăi.

Galeria de personaje din Proiectul Autenticității – printre care fermecătorul Hazard, care jură că va deveni abstinent, Alice, fabuloasa mamă de pe Instagram a cărei viață reală e mult mai puțin împlinită decât cea virtuală, precum și toți ceilalți prieteni ai lor – alcătuiesc o poveste care este, pe rând, ciudată și amuzantă, nespus de tristă și dureros de adevărată.

O lecție despre curajul de a te arăta fără mască – ceea ce nu este atât de înspăimântător cum pare. Dimpotrivă, aceasta poate fi fericirea.

„Proiectul Autenticității e o lectură extrem de plăcută și de reconfortantă." - USA Today

„Un roman încântător, care abordează cu naturalețe subiecte dificile." - Kirkus Review

„O poveste frumoasă și edificatoare despre cum ne creăm propria identitate." - Publishers Weekly

„Clare Pooley vorbește despre răsplata pe care o primești atunci când te arăți așa cum ești, cu bune și cu rele." - People
LanguageRomână
PublisherEditura Trei
Release dateMay 21, 2022
ISBN9786064014276
Proiectul autenticitatii
Read preview

Related to Proiectul autenticitatii

Related ebooks

General Fiction For You