Discover millions of ebooks, audiobooks, and so much more with a free trial

Only $11.99/month after trial. Cancel anytime.

Fiecare zi este un dar
Fiecare zi este un dar
Fiecare zi este un dar
Ebook272 pages4 hours

Fiecare zi este un dar

Rating: 0 out of 5 stars

()

Read preview

About this ebook

Povești despre frumusețea vieții

# 1 Bestseller național în Grecia

„Singura țară europeană în care biografia lui Michelle Obama n-a înregistrat vânzări record este Grecia — unde bestsellerul absolut este Fiecare zi este un DAR al lui Stefanos Xenakis." - The New York Times

În pofida a ceea ce majoritatea cărților de self-help ne îndeamnă – și anume, să tindem spre o stare de perpetuă fericire bazată pe succesul mult visat, Stefanos Xenakis ne invită să atingem perfecțiunea prin a fi, pur și simplu, senini, blânzi și iertători.
De ce să ne irosim viața căutând recunoașterea într-o lume a competiției, ne întreabă Xenakis, când putem să dobândim măreția străduindu-ne să fim cât mai buni cu putință? Ce înseamnă să fim cât mai buni? Să facem toate acele lucruri simple pe care le ignorăm în fiecare zi: să ne salutăm vecinii cu un zâmbet cald, să fim săritori cu ceilalți, să ne bucurăm de ocaziile care ne ies zilnic în cale, să gustăm farmecul vieții.
Emoționante, minunate și pline de compasiune, cele peste 100 de povești de viață pe care Xenakis ni le împărtășește ne învață că măreția se află în fiecare dintre noi și că ne putem atinge potențialul maxim fiind conectați la cea mai bună versiune a noastră.
LanguageRomână
PublisherLifestyle
Release dateMay 21, 2022
ISBN9786067893120
Fiecare zi este un dar
Read preview

Related to Fiecare zi este un dar

Related ebooks

Books Recommended For You