Discover millions of ebooks, audiobooks, and so much more with a free trial

Only $11.99/month after trial. Cancel anytime.

Un Altfel De Facebook
Un Altfel De Facebook
Un Altfel De Facebook
Ebook102 pages1 hour

Un Altfel De Facebook

Rating: 0 out of 5 stars

()

Read preview

About this ebook

Traim in secolul vitezei! Oamenii devin tot mai preocupati de exterior si uita de interiorul care este atat de usor de ranit. Doar intr-o clipa, viata noastra, a tuturor, se poate schimba radical pitindu-se intr-un colt de umbra. Pentru mine anxietatea a adus durere, a adus schimbare, dar a generat si pozitivitate... cartea ” Un altfel de Facebook“.
Imi doresc ca prin intermediul acestei carti sa transmit cititorilor sentimentul sperantei de “Se poate!”. Astfel ca, “Un altfel de Facebook” cuprinde toata energia mea pozitiva vis-a-vis de ceea ce inseamna depasirea anxietatii prin intelegerea motivelor aparitiei ei si cautarea celor mai eficiente metode de a ma “imprieteni” cu aceasta. Am incercat sa privesc furtuna interioara din unghiul care imi promitea aparitia unui curcubeu spectaculos.

De ce cartea aceasta si nu alta? Eiii bine....toate cartile contin informatii ce pot fi culese de catre cititori dupa bunul lor plac, in functie de ceea ce li se potriveste sau nu. Totusi, “calatoria” mea va conduce spre lumea in care veti face cunostinta cu o persoana care a descoperit curajul de a arata oamenilor o imagine despre sine nefiltrata. Aceasta isi propune, ca in drumul ei, sa faca mici popasuri pentru a “imbarca” si alte persoane care doresc sa se manifeste liber, fara a mai fi dominati de teama.

“Un altfel de Facebook” este cartea unui OM care se adreseaza altor OAMENI.

LanguageRomână
Release dateMay 18, 2022
ISBN9786060716884
Un Altfel De Facebook
Read preview

Related to Un Altfel De Facebook

Related ebooks

Books Recommended For You