Singur Impotriva Tuturor, Am Ramas Mereu Acelasi
Singur Impotriva Tuturor, Am Ramas Mereu Acelasi
Singur Impotriva Tuturor, Am Ramas Mereu Acelasi
Ebook343 pages6 hours

Singur Impotriva Tuturor, Am Ramas Mereu Acelasi

Rating: 0 out of 5 stars

()

Read preview

About this ebook

Andrei Diaconu debuteaza cu titlul Singur impotriva tuturor, am ramas mereu acelasi.

Are 35 de ani, casatorit cu 2 copii, de 11 respectiv 14 ani. A trecut prin multe situatii in viata, a cunoscut saracia, foametea, divortul parintilor, tragedia mortii premature a surorii sale, a cunoscut si inchisoarea, intr-un anume context (fortat de o condamnare cu “dedicatie” politica).

A luat viata in piept de la 15 ani, plecand la munca in Italia, s-a reintors si a incheiat studiile Liceale. Imediat dupa bacalaureat dorea sa mearga la Academia de Teatru-Film in Bucuresti, dar a cunoscut-o pe Carmen, si a renuntat la dorinta sa de a deveni actor. Nu regreta nicio secunda alegerea facuta, din contra, crede ca a fost o binecuvantare de la Dumnezeu deoarece si-a gasit “rolul”, acela de a fi un sot bun si un tata si mai bun.

Credem ca cei ce vor citi aceasta carte ce povesteste detaliat situatii si provocari reale cu care s-a confruntat autoril, pot gasi un model de optimism si curaj cu care sa poata trece peste problemele si greutatile vietii. Multi dintre dvs. se pot regasi in aceasta carte, si daca aveti ideea ca le-ati vazut sau trait pe toate... cititi aceasta carte, apoi concluziile va apartin!

Credem ca lumea are nevoie sa se inspire din povestiri reale din viata si sa nu mai repete alegeri gresite ale lui Andrei, ci din contra sa faca doar alegerile bune si sa sara peste greseli, pentru ca greselile costa scump in viata. Asa ca, mai bine o carte buna la timpul potrivit care te face sa economisesti probleme si sa fii mai atent si mai bun in a depasi sau evita obstacolele vietii!

Acesta este scopul final al scrierii acestei carti, ca cititorii sa invete sa se fereasca de probleme, invatand din cele traite de autor!

LanguageRomână
Release dateMay 18, 2022
ISBN9786060717270
Singur Impotriva Tuturor, Am Ramas Mereu Acelasi
Read preview

Related to Singur Impotriva Tuturor, Am Ramas Mereu Acelasi

Related ebooks

Books Recommended For You