Discover millions of ebooks, audiobooks, and so much more with a free trial

Only $11.99/month after trial. Cancel anytime.

Si Totusi, Eu Cred
Si Totusi, Eu Cred
Si Totusi, Eu Cred
Ebook126 pages4 hours

Si Totusi, Eu Cred

Rating: 0 out of 5 stars

()

Read preview

About this ebook

Lumea intotdeauna s-a aflat intr-o permanenta schimbare si mereu va fi asa.
Unii oameni au trait in epoca descoperirii focului, iar altii au trait in cea in care s-a descoperit roata. Insa, nimeni nu a reusit sa prevada evolutia lucrurilor si unde au condus aceste descoperiri: flacara care arde intr-o centrala ce incalzeste o intreaga cladire sau cea care propulseaza un avion, ori roata care pune in miscare un tren sau o masina.

Cam asta se intampla si cu noi, in prezent.
Ne este dificil sa realizam schimbarile ce urmeaza si care vor marca epoca noastra.

Explicatia simpla este aceea ca nu avem timp. Iar asta este un lucru absolut normal, tinand cont de faptul ca un an calendaristic din acele vremuri corespunde cu o zi din prezent.

Asadar, cum va simtiti stiind ca ati trait 1.000 de ani?

LanguageRomână
Release dateMay 17, 2022
ISBN9786060716693
Si Totusi, Eu Cred
Author

Evangelos Poulios

S-a nascut in Serres. Este absolvent al Facultatii de Drept din cadrul Universitatii Nicolae Titulescu (Craiova, Romania), detine titlul de Doctor obtinut la aceeasi Universitate si, totodata, este si autorul cartilor „Fundamentele Civile ale contractelor comerciale de intermediere in dreptul roman si in dreptul elen” si „Pe caile gandirii”.A participat in calitate de expert juridic la derularea mai multor proiecte comunitare in Europa de Est si Asia (PHARE, INOGATE, TRACECA, etc.).Este Membru in Consiliul de Administratie al Societatii B&F Group (BSB & Lynne). De asemenea, este vicepresedintele Bank of Central Macedonia si al Societatii EUROCONSULTANTS S.A.In prezent, traieste si isi desfasoara activitatea atat in Grecia, cat si in strainatate.

Related to Si Totusi, Eu Cred

Related ebooks

Literary Fiction For You