Discover millions of ebooks, audiobooks, and so much more with a free trial

Only $11.99/month after trial. Cancel anytime.

Ray’hkell si Ashira
Ray’hkell si Ashira
Ray’hkell si Ashira
Ebook511 pages6 hours

Ray’hkell si Ashira

Rating: 0 out of 5 stars

()

Read preview

About this ebook

Asemenea frunzelor in mijloc de toamna s-au scurs ultimii zece ani; ani intunecati asemenea noptilor fara luna. In patru din acesti zece ani, am lasat intunericul si singuratatea sa ma domine, pierzand atat de multi oameni din viata mea, din diferite motive. In toata aceasta singuratate, am inceput sa ma cunosc pe mine, cel interior, si am descoperit un intreg univers ce astepta sa fie scris. Intr-o noapte in care intunericul efectiv musca din mine, iar luna-si ascundea raza sa argintie sub o plapuma de nori, am decis sa dau viata acestui univers, pentru a scapa de singuratate.

Vei descoperi in aceasta carte o imensa aventura de tip SF & Fantasy, unde Gardienii Celesti lupta cu Distrugatorii lui Menua’teh, iar entitati primordiale incearca sa rapeasca diferite fiinte pentru a-si crea propriul univers. Vei descoperi timpul si moartea lucrand impreuna pentru mentinerea fragilului echilibru in Univers, evenimente intamplate cu mult inainte de existenta terranilor, relatate de Ashira, cat si multe alte evenimente menite sa faca un cititor sa treaca prin cat mai multe stari.

Aceasta carte este in parte roman SF, Fantasy, romantic, dramatic si tragic. As vrea sa-ti spun mai multe, dar imi doresc din toata fiinta sa descoperi cu propriii ochi toate misterele sale.

LanguageRomână
Release dateMay 17, 2022
ISBN9786060715764
Ray’hkell si Ashira
Author

Stefan Laurentiu Simion

Ma numesc Simion Stefan Laurentiu, locuiesc in proximitatea judetului Buzau si am 22 de ani, fiind nascut in memorabila zi de 1 octombrie in anul de gratie 1998. Am absolvit Liceul Tehnologic Costin D. Nenitescu in anul 2017 si in prezent lucrez intr-o companie multinationala. Sunt autorul romanului SF&Fantasy – Ray hkell si Ashira. Aceasta carte a luat nastere acum cca 6 ani, pe cand ma aflam intr-o depresie destul de profunda cauzata in principal de singuratate. Aveam vise foarte ciudate, dar extrem de colorate si lucide. Niciodata n-am inteles de ce am avut acele vise, cert este ca odata ce le-am ,,interconectat” si am inceput sa dau viata acestui univers ele au disparut. Probabil a fost semnul divinului (cel putin asa sper) care mi-a dat imboldul necesar pentru a incepe.Sunt scriitor si poet, am foarte multe poezii (peste 90), dar care momentan nu sunt publicate, probabil vor fi pe viitor, cat si alte trei carti scrise (asemenea nepublicate). Pentru unele poezii am luat premii la concursuri locale intre anii 2015-2017.Ceea ce am incercat sa fac in acesti ani ciudati a fost sa-mi descopar adevaratele talente, care probabil ca au stat ascunse sub patura ignorantei. Probabil ca sunt talentat sau probabil ca nu-s deloc si tot ce am facut este un esec. Sincer nu stiu. N-am avut cui prezenta acest roman, l-am citit si recitit de zeci de ori, l-am corectat si l-am imbunatatit iar si iar si iar. Intr-un final am decis sa public. Am riscat, pentru prima oara dupa mult timp... am riscat, si m-am simtit bine riscand. Poate chiar a meritat sa risc, voi afla in timp. Timpul mi-a fost intotdeauna prieten, singur si rece ca mine... si in tot acest timp m-am luptat sa inteleg binele si raul, cat si asemanarea ciudata dintre acestea in anumite cazuri.Daca-ti sti cat de mica si perfida e samanta raului. Trebuie sa cunosti foarte bine botanica raului, semintele sale, ca sa te feresti de ele. De multe ori samanta raului pare atat de neajutorata si firava; din naivitate o iei si o plantezi inconstient in pamantul sufletului tau. Va fi atat de blanda cu tine la inceput, o vei iubi... o vei iubi pana la cer. Vei multumi lui Dumnezeu pentru aceasta samanta de rau, crezand ca e o samanta de bine. Ce inselare... Raul e ceva foarte parsiv din cauza faptului ca se prezinta ca un bine mult dorit. Probabil ca aici este problema, la dorinta. Ai mare grija cand ti se indeplineste ceva ce ti-ai dorit foarte mult fara sa depui efort, acolo s-ar putea sa se ascunda raul.Motto-ul cartii este chiar cel din primul capitol: ,,Lumea s-a nascut deoarece Creatorul n-a mai suportat singuratatea”

Related to Ray’hkell si Ashira

Related ebooks

Fantasy For You