Discover millions of ebooks, audiobooks, and so much more with a free trial

Only $11.99/month after trial. Cancel anytime.

Trepte Spre Cer
Trepte Spre Cer
Trepte Spre Cer
Ebook267 pages4 hours

Trepte Spre Cer

Rating: 0 out of 5 stars

()

Read preview

About this ebook

,,Trepte spre cer” este un roman inovativ, care vorbeste despre atingerea infinitului si cautarea fericirii eterne.

Povestea extraordinara pleaca de la o idee construita de societate si te duce pe cararile uimitoare ale unor descoperiri despre sine, despre viata si despre psihologii si filosofii moderne.

Ea contine umor, contine trairi si sentimente intense, pasaje erotice, descrieri de locuri si momente, contine ceea ce o viata de adolescent are zi de zi – o aventura de neuitat.

Autoarea ne invita intr-un univers plin de prospetime, in care cuvintele te surprind si iti arata ca desi nu ar trebui sa faci anumite lucruri, decizi sa le faci si, cu toate ca uneori simti ca nu poti sa iesi din aceasta bucla temporala, la final ajungi fericit si fara regrete.

LanguageRomână
Release dateApr 29, 2022
ISBN9786060712435
Trepte Spre Cer
Author

Alexandra Foarfa

Faceti cunostinta cu ALEXANDRA FOARFA, o autoare la debut, a carei pasiune sunt cuvintele.S-a nascut la Craiova in 1990, unde a copilarit timp de 18 ani. A absolvit Colegiul National Fratii Buzesti, urmand apoi facultatea in Marea Britanie, la Canterbury Christ Church University. S-a specializat in management si turism, urmand apoi cursurile de master la Universitatea Bucuresti – Psihologie organizationala si managementul resurselor umane.De-a lungul timpului, a obtinut certificare de trainer si de inspector de resurse umane si a absolvit cursuri de competente sociale si civice, de antreprenoriat, gandire critica in contextul schimbarilor globale, filosofie si inovatie.S-a remarcat prin creativitate si perseverenta si lucreaza in turism, refuzand sa accepte esecul, ca o posibilitate.

Related to Trepte Spre Cer

Related ebooks

Literary Fiction For You