Discover millions of ebooks, audiobooks, and so much more with a free trial

Only $11.99/month after trial. Cancel anytime.

Unavailable
Scrieți, Publicați și Vindeți Cartea dvs. Rapid
Unavailable
Scrieți, Publicați și Vindeți Cartea dvs. Rapid
Unavailable
Scrieți, Publicați și Vindeți Cartea dvs. Rapid
Ebook25 pages25 minutes

Scrieți, Publicați și Vindeți Cartea dvs. Rapid

Rating: 0 out of 5 stars

()

Currently unavailable

Currently unavailable

About this ebook

Tocmai ai terminat de scris o carte, nu-i așa? Înainte de a aborda editorii, așteptați până când manuscrisul dvs. a fost scris și revizuit. Mulți autori își trimit manuscrisele la mai multe edituri. Într-adevăr, cu cât abordezi mai multe edituri, cu atât șansele tale de a publica o carte sunt mai mari.
Este posibil să aveți o șansă mai bună la publicare dacă trimiteți manuscrisele cărții dvs. la mai multe edituri. Cu toate acestea, acest lucru poate duce la confuzie și greșeli din partea dvs. Pentru a evita gafele costisitoare și jenante, trebuie să configurați o metodă pentru a vă folosi și a vă documenta constatările. Prin urmare, este esențial să urmăriți editorii pe care i-ați contactat, răspunsurile pe care le-ați primit și așa mai departe.
Când vine vorba de publicarea unei cărți, neestructurarea poate duce la o varietate de probleme. Este posibil să trimiteți accidental documentele aceluiași editor de mai multe ori ca urmare a acestei erori. Există șanse mari ca acest lucru să fie jenant pentru dvs. și s-ar putea chiar să vă prejudiciați reputația făcând acest lucru din întâmplare. Ultimul lucru pe care vrei să-l faci este să trimiți manuscrisul înapoi la un editor după ce ai primit o scrisoare de respingere, mai ales dacă nu ai făcut nicio modificare.
Crearea unui sistem de publicare a cărților este vitală pentru tine, așa că s-ar putea să te întrebi cum să procedezi. Din fericire, ai o gamă largă de posibilități. Pentru început, este esențial să înțelegeți ce informații ar trebui să fie incluse în documentele dvs. Aceste informații vă vor ajuta să urmăriți editorii cărora le-ați trimis manuscrisul. De asemenea, trebuie să specificați data la care ați trimis informațiile. În plus, asigurați-vă că includeți un loc unde editorii pot lăsa feedback. V-au fost trimise o scrisoare de respingere, o solicitare de întâlnire sau informații suplimentare? Înregistrați și data la care au fost colectate aceste informații.
În ceea ce privește modul în care sunt organizate datele dvs., preferințele dvs. vor fi factorul decisiv. Puteți utiliza computerul dacă știți cum să o faceți. Crearea unei foi de calcul este simplă. Includeți detaliile menționate mai sus, cum ar fi numele publicației, data la care a fost trimis mesajul, răspunsul și data la care a fost primit răspunsul. Calculatoarele sunt grozave pentru că vă permit să introduceți informații imediat. Acest lucru face posibilă continuarea întocmirii unei liste pe termen nelimitat.
LanguageRomână
PublisherHope Etim
Release dateApr 5, 2022
ISBN9791221338140
Unavailable
Scrieți, Publicați și Vindeți Cartea dvs. Rapid

Related to Scrieți, Publicați și Vindeți Cartea dvs. Rapid

Related ebooks

Small Business & Entrepreneurs For You

View More