Discover millions of ebooks, audiobooks, and so much more with a free trial

Only $11.99/month after trial. Cancel anytime.

Unavailable
Creșterea Copiilor Buni După Divorț
Unavailable
Creșterea Copiilor Buni După Divorț
Unavailable
Creșterea Copiilor Buni După Divorț
Ebook27 pages42 minutes

Creșterea Copiilor Buni După Divorț

Rating: 0 out of 5 stars

()

Currently unavailable

Currently unavailable

About this ebook

Costul îngrijirii copiilor continuă să crească, ceea ce îngreunează și mai mult părinții divorțați. Fiecare dintre ei încearcă să-și mențină propria gospodărie. În același timp, ei se străduiesc frecvent să împartă costul costurilor copiilor lor. Acoperirea medicală și dentară pentru copii ar trebui să fie asigurată de unul dintre părinți. Acest lucru ar putea fi rezultatul unei hotărâri judecătorești sau a unui acord reciproc între părinți.
Copiii dumneavoastră au nevoie de controale regulate atât la cabinetul medicului, cât și la cabinetul dentistului. Cheltuielile din buzunar ale acestei forme de îngrijire preventivă sunt extrem de semnificative. Dacă unul dintre copiii tăi are o urgență în oricare dintre locații, este posibil să fii blocat cu o cheltuială mare pentru o perioadă lungă de timp.
Ambii părinți sunt responsabili să plătească pentru îngrijirea de care au nevoie copiii lor. Faceți un plan de acțiune, astfel încât să nu devină o problemă în viitor. De exemplu, dacă unul dintre voi plătește prima de asigurare, celălalt părinte ar trebui să acopere coplățile și deductibilele. Înainte de a continua, discutați despre îngrijirea care va fi necesară pentru ca ambii părinți să fie la bord.
Când are loc un divorț, o altă cheltuială care se poate acumula este îngrijirea copiilor. Poate că unul dintre părinți a fost îngrijitorul principal, iar acum ambii sunt angajați. Împreună, părinții ar trebui să aleagă un furnizor de îngrijire a copiilor. Ar putea fi o bonă, o instituție autorizată sau chiar un membru al familiei. Cu toate acestea, costul îngrijirii de zi ar trebui să fie o secundă îndepărtată față de calitatea îngrijirii oferite copiilor dumneavoastră.
Vor exista, fără îndoială, costuri suplimentare pentru copiii dvs. Cine va plăti factura pentru uniformele și rechizitele școlare? Mulți părinți care plătesc pensie pentru copii consideră că plata lor lunară este suficientă pentru a acoperi astfel de cheltuieli. Cu toate acestea, poate fi suficient să oferiți hrană și adăpost familiei. Nu vrei ca copiilor tăi să le fie foame din cauza lipsei de fonduri.
Mulți copii le place să participe la activități extracurriculare. Sportul, dansul și cluburile sunt toate posibilități. Vor exista costuri asociate cu taxele, îmbrăcămintea și încălțămintea specială necesare și chiar taxele de înscriere. Părinții trebuie să fie dispuși să împartă aceste costuri pentru ca copiii lor să poată participa la astfel de activități.
Vara este, de asemenea, un anotimp în care tinerii au costuri mai mari. Lecțiile de înot, campingul sau chiar o tabără de vară pot fi pe lista lor de dorințe. Toate aceste lucruri sunt costisitoare și cineva trebuie să plătească pentru ele. Unii susțin că părintele cu venituri mai mari ar trebui să plătească factura. Totuși, depinde de părinți, deoarece mulți doresc să facă totul 50/50. Cu toate acestea, poate apărea o dificultate dacă unul dintre părinți nu își poate plăti partea.
LanguageRomână
PublisherHope Etim
Release dateApr 5, 2022
ISBN9791221337273
Unavailable
Creșterea Copiilor Buni După Divorț

Related to Creșterea Copiilor Buni După Divorț

Related ebooks

Relationships For You