Discover millions of ebooks, audiobooks, and so much more with a free trial

Only $11.99/month after trial. Cancel anytime.

Iisus Omul, Intre Karma Si Indumnezeire
Iisus Omul, Intre Karma Si Indumnezeire
Iisus Omul, Intre Karma Si Indumnezeire
Ebook255 pages7 hours

Iisus Omul, Intre Karma Si Indumnezeire

Rating: 0 out of 5 stars

()

Read preview

About this ebook

In atentia celor gata sa critice ceea ce nu inteleg: miza cartii de fata nu este de a umbri sau a stirbi aura lui Iisus, ci una total opusa, de a-L preamari. Iisus moare, intr-adevar, pe cruce, dar moare ca om si atat, iar cine, eliberandu-se de orice prejudecati, accepta acest aspect va trai bucuria pe care o promite aceasta carte oamenilor inteligenti si cu adevarata iubire pentru Divin. Episodul consumat in gradina Ghetsimani, amplu comentat de mine, este cel care ne dovedeste cel mai bine ca Mantuitorul inca nu se sustrasese complet, in evolutia Sa, fricii, drept pentru care in gradina patimilor, dupa cum a fost numita, El chiar experimenteaza o stare de angoasa acuta.

Potrivit viziunii mele, aceasta manifestare este ultima si cumplita zvacnire a restului infim de karma ce supravietuise in Iisus, Care, dupa ce Isi consuma indoielile si nelinistea, se ridica insa, Isi sterge lacrimile si merge sa Isi incheie misiunea stiuta si asumata. Ajunge pe crucea durerii, moare, insa... INVIE! Iar invierea aceasta, a omului, mie, unuia, mi se pare infinit mai importanta decat cea... A cui, a lui Dumnezeu? Cum sa putem vorbi de invierea lui Dumnezeu, odata ce nu putem vorbi, practic, despre moartea Lui? Dar un om care a inviat este cu adevarat un eveniment cosmic, fara precedent si deschizatorul celei mai importante ferestre pentru gandire si pentru speranta!

Citeste o carte cum nu s-a mai scris si nu te mira daca, uneori, vei avea niste tresariri care nu stii de unde iti vin: sunt ale sufletului tau insetat de Adevar, care in sfarsit isi primeste hrana asteptata.

LanguageRomână
Release dateMay 12, 2022
ISBN9786060716259
Iisus Omul, Intre Karma Si Indumnezeire
Read preview

Related to Iisus Omul, Intre Karma Si Indumnezeire

Related ebooks

Self-Improvement For You