Discover millions of ebooks, audiobooks, and so much more with a free trial

Only $11.99/month after trial. Cancel anytime.

Muguri De Clipa
Muguri De Clipa
Muguri De Clipa
Ebook80 pages22 minutes

Muguri De Clipa

Rating: 0 out of 5 stars

()

Read preview

About this ebook

Si, deodata, toate dorurile au tacut. Si mana a scris cuminte...

Poezia imi este far. E haina care ma apara de furtunile dinauntrul si din afara mea, poarta de iesire din haosul cotidianului, puntea pe care pot calca in siguranta peste ape tulburi. Poezia ma ghideaza, ma imblanzeste, ma inalta.

Volumul ,,Muguri de clipa. Poezii si ganduri razlete“, este un caleidoscop de trairi si emotii. Coperta dezvaluie frumusetea florii de cires, inmugurita intr-o clipa, dar atat de plapanda si efemera, precum viata insasi.

,,Muguri de clipa” este despre oamenii si intamplarile din viata mea care mi-au atins sufletul cu blandete sau care mi l-au zdruncinat din temelii.

Am pus in aceasta carte picaturi din propia-mi existenta, decopertari sufletesti asezate pe hartie drept balsam in momentele de introspectie si visare, dar si versuri scrise umar la umar cu baiatul meu, Matei.

Volumul meu de debut celebreaza cei patruzeci de ani impliniti, in peste patruzeci de poezii si ganduri razlete, o calatorie ce invita sa descoperi povesti despre inceputuri, indragostire, ratacire si regasire, despre tot atatea doruri, dezamagiri, sperante si treziri.

LanguageRomână
PublisherIulia Poenaru
Release dateMay 13, 2022
ISBN9786060716815
Muguri De Clipa
Read preview

Related to Muguri De Clipa

Related ebooks

Books Recommended For You