Discover millions of ebooks, audiobooks, and so much more with a free trial

Only $11.99/month after trial. Cancel anytime.

De Ce Nu
De Ce Nu
De Ce Nu
Ebook241 pages3 hours

De Ce Nu

Rating: 5 out of 5 stars

5/5

()

Read preview

About this ebook

Multe carti de dezvoltare personala iti sugereaza sa-l scoti pe nu din vocabularul tau. Aceasta carte de dezvoltare personala isi propune sa faca total invers si sa foloseasca puterea lui nu si puterea interzicerilor pentru a ne imbunatati viata si sanatatea.

De ce intr-o tara ordinea si disciplina se mentine prin legi care in principiu iti descriu ce sa nu faci? De ce nu ar functiona acest sistem si in viata noastra personala si profesionala, fara durerea provocata de cuvantul nu si de interdictii in general?

Cum ar fi sa luam puterea lui nu si asemenea unor tehnici de arte martiale sa ne folosim de forta lui in favoarea noastra? Daca iti plac cartile de dezvoltare personala si vrei sa incerci alta abordare, cartea asta nutrebuie sa lipseasca din colectia ta.

LanguageRomână
PublisherGabriel Ursan
Release dateMay 11, 2022
ISBN9786060716044
De Ce Nu
Author

Gabriel Ursan

Blogger, vlogger, sot, tata si om.Numele meu este Gabriel Ursan, am 34 de ani la momentul publicarii acestei carti si ma declar un om normal.Cartea De ce nu este o carte de tip non-fictiune din categoria carti de dezvoltare personala si reprezinta debutul meu ca autor.In timpul liber sunt blogger, vlogger, sot, tata, iubitor de animale si natura, motociclist, sportiv, cititor avid de carti, prieten loial si mai nou, autor.Lucrez in vanzari din anul 2005, am experienta si rezultate in training si management din 2007, iar din 2016 detin o mica agentie de marketing online.Din 2012 sunt director de marketing pentru o companie cu o cifra de afaceri de 2 milioane de Euro, companie din care si detin 10%. Iubesc ceea ce fac.Consider ca munca si consecventa sunt mai importante decat talentul si ca rezultatele finale intrec orice prezentare pompoasa sau CV.Autorul, Gabriel Ursan

Related to De Ce Nu

Related ebooks

Self-Improvement For You