Discover millions of ebooks, audiobooks, and so much more with a free trial

Only $11.99/month after trial. Cancel anytime.

Cuvinte Rastignite Pentru O Rima
Cuvinte Rastignite Pentru O Rima
Cuvinte Rastignite Pentru O Rima
Ebook124 pages44 minutes

Cuvinte Rastignite Pentru O Rima

Rating: 0 out of 5 stars

()

Read preview

About this ebook

As dori, inainte de a va introduce in acest volum de versuri, sa ma descriu in cateva cuvinte si, de asemenea, sa subliniez cateva idei din continutul acestei carti.

Sunt nascut la 24 februarie 1977, inainte, cu o perioada scurta, de marele cutremur care a zguduit Romania si de care ma leaga si pe mine anumite intamplari, pe care nu le voi dezvolta insa aici.

Dupa copilaria petrecuta intr-un colt de rai, comuna Barasti din judetul Olt, intr-o familie de oameni simpli si muncitori, care m-au invatat principiile morale si spirituale care mi-au fost calauza in viata, am urmat studiile liceale si universitare in Pitesti, judetul Arges, oras de care ma leaga dezvoltarea mea ulterioara.

Despre aparitia acestui volum de versuri, pot spune ca este meritul prietenilor mei, care mi-au citit cateva poeme si m-au indemnat sa public aceste poezii intr-un volum.

Acesta contine mai multe tipuri de vers (clasic, alb), predominant fi ind insa versul clasic, care este incarcat de profunzimea etica sau sentimentala. Incerc sa fac din poezia mea un mod de actiune sociala, folosind in versuri, laolalta, simplitatea cu profunzimea limbajului, pentru atingerea scopului meu, si anume transmiterea usoara a mesajului catre cititor.

Acest volum de versuri este dedicat, cu toata dragostea, copiilor mei, Maria – Izabela, Patrick – Adrian si Ioan, care sunt comorile mele in aceasta viata si carora le multumesc pentru fericirea pe care mi-o produc, in fiecare zi.

LanguageRomână
PublisherAurel David
Release dateMay 10, 2022
ISBN9786060717089
Cuvinte Rastignite Pentru O Rima

Related to Cuvinte Rastignite Pentru O Rima

Related ebooks

Poetry For You