Discover millions of ebooks, audiobooks, and so much more with a free trial

Only $11.99/month after trial. Cancel anytime.

Constiinta Fara Masca
Constiinta Fara Masca
Constiinta Fara Masca
Ebook151 pages5 hours

Constiinta Fara Masca

Rating: 5 out of 5 stars

5/5

()

Read preview

About this ebook

Cunoscut este ca pentru toti anii trec, viata se schimba, se deruleaza sub priviri speriate sau curioase, dar rareori constiinta se inalta benevol la un individ sau altul. Cel mai des, oamenii au nevoie de un impuls, de un exemplu concret sau de o forta care sa ii impinga spre prapastia schimbarii. Putini sunt cei neinfricati, care se arunca cu incredere in clipa traita, cu tot ce ii surprinde ea. De cele mai multe ori, ceea ce primim sau oferim este o veritabila consecinta a nivelului propriu de constiinta formata.

Trecerea spre constientizare apare cand omul saturat de cautarea zadarnica descopera traseul invers. Sursa fericirii nu sta suspendata pe ceva din afara noastra, nu este cladita pe o temelie externa si este inutil a astepta si a privi necontenit dincolo de sine. Devine o responsabilitate personala, o stare care se construieste dintr-o motivatie solida intrinseca, astfel ca in timp intemperiile sa nu o destabilizeze.

De aceea, va invit spre o lume noua, mai prezenta si constienta, unde nu exista experiente bune sau rele, sunt doar momente evolutive care ajuta cresterea, pasirea pe linia ascendenta a vietii. Toate isi au rostul lor pe axa anilor si cauta sa aduca o schimbare, o deschidere spre forme ale constiintei mult mai inalte.

LanguageRomână
Release dateMay 10, 2022
ISBN9786060717263
Constiinta Fara Masca

Related to Constiinta Fara Masca

Related ebooks

Self-Improvement For You