Discover millions of ebooks, audiobooks, and so much more with a free trial

Only $11.99/month after trial. Cancel anytime.

Unavailable
ABC De Aromoterapie
Unavailable
ABC De Aromoterapie
Unavailable
ABC De Aromoterapie
Ebook258 pages3 hours

ABC De Aromoterapie

Rating: 3 out of 5 stars

3/5

()

Currently unavailable

Currently unavailable

About this ebook

Uleiurile esentiale reprezinta un dar nepretuit de la natura. Ele sunt remedii uimitoare pentru trup, minte si suflet, avand o actiune holistica.

Acestea au fost folosite, intr-o forma sau alta, inca din cele mai vechi timpuri. Cartea ,,ABC de aromoterapie” face o incursiune in evolutia utilizarii uleiurilor esentiale,

pornind de la nasterea aromoterapiei, cu mii de ani in urma, ajungand apoi sa prezinte aplicabilitatea acesteia in zilele noastre.

Acest volum are trei parti.

Prima parte prezinta un fundal fascinant al subiectului si explica pe intelesul tuturor ce sunt uleiurile esentiale si aromoterapia.

Partea a doua explica modul de utilizare a uleiurilor esentiale, aplicabilitatea si beneficiile acestora, profilele uleiurilor purtatoare folosite in aromoterapie, precum si cateva instructiuni specifice pentru crearea amestecurilor.

Totodata, aceasta parte include si un capitol special dedicat unui spectru larg de afectiuni ce pot fi ameliorate cu ajutorul aromoterapiei.

Partea a treia este dedicata masurilor de siguranta si precautiilor in utilizarea uleiurilor esentiale, pe care oricine trebuie sa le cunoasca in mod temeinic, pentru a evita posibilele pericole ce ar putea rezulta in urma utilizarii in mod necorespunzator a aromoterapiei.

Cartea ,,ABC de aromoterapie” reprezinta un ghid introductiv, ce contine informatii bine documentate, usor de inteles si de asimilat, acestea fiind prezentate intr-o maniera prietenoasa si accesibila. Lucrarea este destinata atat celor care doresc sa se initieze in fascinanta si benefica lume a uleiurilor esentiale,celor familiarizati deja cu aceasta forma de terapie, cat si celor care au integrat in propriul stil de viata si al celor din jur beneficiile aromoterapiei.

LanguageRomână
Release dateMay 9, 2022
ISBN9786060714316
Unavailable
ABC De Aromoterapie
Author

Victoria Ungureanu

Buna, Sunt Victoria!Am crescut intr-o familie unde orice afectiune avea drept prim remediu o ,,potiune” pregatita de mama, mare amatoare de plante medicinale.Ma ,,suparam” adesea pe mama pentru ca avea dulapuri pline cu pungi, pungute, pungulite cu plante uscate si seminte,cu diverse borcane puse la macerat si cu reviste si articole decupate din ziare despre remedii naturale pentru diverse afectiuni medicale sidespre ingrijirea corporala cu produse naturale si...nu mai aveai loc in bucatarie de ,,buruienile” ei.Cred ca din acest motiv nu am dat atentie discutiilor despre uleiurile esentiale, considerandu-le initial alte ,,buruieni”.Fiecare dintre noi, mai devreme sau mai tarziu, este ,,chinuit” de intrebari existentiale.Plecand din acest punct, am citit mai multe carti de dezvoltare personala. Asa am invatat despre corp si suflet,despre faptul ca emotiile pe care le simtim au si un corespondent fizic,adica emotiile si gandurile noastre sunt in continua legatura cu corpul nostru, influentandu-l in mod direct.Confruntandu-ma cu o tiroidita autoimuna care mi-a declansat o hipotiroidie, am incercat sa gasesc explicatii.De ce? Iar am citit, iar m-am documentat.Of, emotiile acestea...Nu sunt adepta tratamentelor medicamentoase si acum stiti de ce... am avut un profesor foarte bun – mama.In anul 2017, de Craciun, am primit de la sora mea un nebulizator impreuna cu cateva uleiuri esentiale ,,de relaxare”, spunea ea.Efectele benefice nu au intarziat sa apara.Asa a inceput totul.Am vrut sa stiu mai multe despre aceste ,,licori miraculoase”, asa ca am cautat neincetat informatii pretutindeni.

Related to ABC De Aromoterapie

Related ebooks

Personal Growth For You