Discover millions of ebooks, audiobooks, and so much more with a free trial

Only $11.99/month after trial. Cancel anytime.

3333 De Zile
3333 De Zile
3333 De Zile
Ebook281 pages3 hours

3333 De Zile

Rating: 0 out of 5 stars

()

Read preview

About this ebook

Sergio Alvarado este un om obisnuit care asista la sfarsitul lumii si, sub imperiul unui destin implacabil, este smuls din mijlocul catastrofei si trimis in propriul sau trecut, exact cu 3333 de zile inainte de distrugerea totala a planetei.

Ajuns intr-o situatie critica, confuza si disperata, protagonistul face tot posibilul sa-si recupereze familia si sa previna sfarsitul omenirii. O rasturnare brusca de situatie confera planurilor sale un viitor sumbru si incert. Lipsa de credibilitate, o condamnare nedreapta si o birocratie paralizanta il arunca pe Sergio intr-o lunga detentie.

In timp ce planeta se apropie pas cu pas de catastrofa finala, tanarul se simte dezarmat in fata evenimentelor absurde din noua sa viata si a realitatii, pe care numai el o cunoaste sau, cel putin, asa isi inchipuie.

LanguageRomână
PublisherAlois Heigl
Release dateMay 9, 2022
ISBN9786060716785
3333 De Zile
Author

Alois Heigl

Alois Heigl (nascut in Venezuela in 1970) a lucrat ca producator, regizor si moderator de televiziune.Din anul 2000 traieste in exil in Austria, evoluand pe plan profesional ca impresar artistic, coreograf, entertainer si scriitor, dar adevarata sa vocatie si realizare de succes este aceea de a fi tatal celor patru fii ai sai: Daniel, Adrian, Mateo si Braian.

Related to 3333 De Zile

Related ebooks

Literary Fiction For You