Discover millions of ebooks, audiobooks, and so much more with a free trial

Only $11.99/month after trial. Cancel anytime.

Unavailable
Crucificatorul
Unavailable
Crucificatorul
Unavailable
Crucificatorul
Ebook315 pages4 hours

Crucificatorul

Rating: 0 out of 5 stars

()

Currently unavailable

Currently unavailable

About this ebook

“Crucificatorul” este despre inadaptare si inacceptare sub toate formele. Este o fictiune care incearca sa explice o realitate pe care o traim, chiar si numai in interior.

Tea este femeia indragostita, femeia iubitoare, femeia prietena. Marta e frumoasa, inteligenta, apreciata, superficiala. Barbatul prins intre frumusete si slabiciunea propriilor dorinte este Mircea. Adrian cauta echilibrul intre dragoste si datorie.

Traim intr-o lume mare, guvernati de framantari interioare si avem nevoie de oameni pentru a supravietui. Durerile singuratatii sunt multe si felurite.

Cred cu tarie ca partea intunecata a fiecaruia dintre noi poate deveni lumina, daca suntem inconjurati de dragoste si avem credinta.

LanguageRomână
Release dateMay 6, 2022
ISBN9786060712350
Unavailable
Crucificatorul
Author

Nela Diana Radu Grigorescu

In sufletul meu am fost si voi ramane invatatoare. Satisfactia este imensa cand vezi cum cresc si se dezvolta copiii sub ochii tai. Am format caractere, m-am dezvoltat alaturi de ei. Imi numar anii in functie de generatii.Implinirea? Este recunostinta fata de parintii mei Grigorescu Ion si Grigorescu Emilia, precum si fata de familia mea: Mauriciu, Madalina Elena si Octavian Ionut.Scrisul? S-a materializat in patru romane, multe poezii, sentimente si...cuvinte.

Related to Crucificatorul

Related ebooks

Literary Fiction For You