Aventurile Fetitei Curcubeu
Aventurile Fetitei Curcubeu
Aventurile Fetitei Curcubeu
Ebook47 pages13 minutes

Aventurile Fetitei Curcubeu

Rating: 0 out of 5 stars

()

Read preview

About this ebook

Aventurile Fetitei-Curcubeu reprezinta o serie de povesti despre prietenie, curaj si incredere petrecute intr-o asezare pitoreasca din inima Transilvaniei.

Misterele din Cetatea Soarelui deschide seria "Aventurile Fetitei-Curcubeu" si va invita cu mic cu mare sa descoperiti tainele unui vechi oras medieval, care este un veritabil "muzeu in aer liber ".

Locurile si personajele au prins viata cu ajutorul ilustratiilor pictate cu maiestrie de Roxana Ginfalean. Fiecare desen conceput de ea este un univers nou prin forma, culoare si emotie.

Pentru cine vrea sa treaca dincolo de mirajul povestii, personajele au corespondenti in viata reala: Piticul-Vede-Tot se numeste Turrepitz si sta pe Turnul Trompetilor, Ursitoarea este Torcatoarea si se afla in Piata George Enescu, Turnul cu Zimti e Turnul Mariei si va asteapta in spatele bisericii Sfanta Margareta iar poarta magica e prinsa pe o parte a zidului ce leaga Turnul Mariei de cetate, doar ca nu duce la Gradina Fermecata, sau cine stie, unde va poarta pasii o data ce veti poposi la Medias.

Identitatea Fetitei-Curcubeu nu o voi dezvalui, pentru ca ea poate fi orice copil din lumea aceasta.

LanguageRomână
PublisherAlina Panazan
Release dateMay 5, 2022
ISBN9786060711292
Aventurile Fetitei Curcubeu
Read preview

Related to Aventurile Fetitei Curcubeu

Related ebooks

Books Recommended For You