Discover millions of ebooks, audiobooks, and so much more with a free trial

Only $11.99/month after trial. Cancel anytime.

Poeme Calatoare
Poeme Calatoare
Poeme Calatoare
Ebook71 pages12 minutes

Poeme Calatoare

Rating: 0 out of 5 stars

()

Read preview

About this ebook

Buna, eu sunt Rebeca Maria, din Medgidia si sunt studenta la Stiinte Economice in Constanta. Am inceput sa scriu din curiozitate, doar pentru mine si nu m-am gandit niciodata sa public o carte, dar cu sustinere am publicat prima carte ce va fi urmata de o a doua.

In cartea pe care am publicat-o, sper sa se regaseasca cat mai multe persoane deoarece m-am daruit fiecarui cuvant iar fiecare strofa este unica. Aceasta carte este pentru fiecare persoana in parte si daca nu a-ti fi voi, cititorii, nu m-as mai exprima prin versuri scrise din adancul sufletului meu. Cartea este, din punctul meu de vedere, speciala deoarece cand sentimentele sunt expuse in mod direct prin poezie, se creeaza magie.

Limbajul cartii este usor de citit, dar mesajul din spatele cuvintelor este foarte puternic. Poeziile trebuie citite cu sufletul, nu doar cu gandul pentru ca fiecare poezie este scrisa pe un anumit sentiment asadar, fiecare poezie transmite o alta emotie.

Sfat: cat timp cititi cartea, ascultati ceva linistitor.

LanguageRomână
Release dateMay 5, 2022
ISBN9786060712060
Poeme Calatoare
Author

Rebeca Maria Nedelea

Buna, eu sunt Rebeca Maria, din Medgidia si sunt studenta la Stiinte Economice in Constanta. Am inceput sa scriu din curiozitate, doar pentru mine si nu m-am gandit niciodata sa public o carte, dar cu sustinere am publicat prima carte ce va fi urmata de o a doua.In cartea pe care am publicat-o, sper sa se regaseasca cat mai multe persoane deoarece m-am daruit fiecarui cuvant iar fiecare strofa este unica. Aceasta carte este pentru fiecare persoana in parte si daca nu a-ti fi voi, cititorii, nu m-as mai exprima prin versuri scrise din adancul sufletului meu. Cartea este, din punctul meu de vedere, speciala deoarece cand sentimentele sunt expuse in mod direct prin poezie, se creeaza magie.Limbajul cartii este usor de citit, dar mesajul din spatele cuvintelor este foarte puternic. Poeziile trebuie citite cu sufletul, nu doar cu gandul pentru ca fiecare poezie este scrisa pe un anumit sentiment asadar, fiecare poezie transmite o alta emotie.

Related to Poeme Calatoare

Related ebooks

Poetry For You