Discover millions of ebooks, audiobooks, and so much more with a free trial

Only $11.99/month after trial. Cancel anytime.

Barbatul: O Specie Pe Cale De Disparitie
Barbatul: O Specie Pe Cale De Disparitie
Barbatul: O Specie Pe Cale De Disparitie
Ebook100 pages1 hour

Barbatul: O Specie Pe Cale De Disparitie

Rating: 4 out of 5 stars

4/5

()

Read preview

About this ebook

Dintotdeauna barbatul s-a nascut cu doar doua mari griji: 1. cazarea si mancarea familiei – si il preocupa la maxim; 2. marimea, fermitatea si buna functionare a penisului. In ultimii 50 de ani, barbatul a ramas cu o singura grija. E lesne de ghicit care.

Aceasta carte este o satira la adresa barbatilor din secolul XXI care, pentru a-si ,,justifica” si scuza comportamentul lipsit de masculinitate, dau vina pe feminism si pe faptul ca femeile se uita la prea multe filme cu printi pe cai albi.

Astazi barbatii sunt singuri pentru ca nu-i vrea nicio femeie. Femeile sunt singure pentru ca nu gasesc barbati autentici. Barbatul are un ideal feminin foarte ,,realist” si ,,de bun simt”. Si nu va ezita nicio secunda sa puna inelul pe degetul aceleia care are toate nevoile satisfacute, toate visele implinite, toate golurile umplute, pentru ca singurul gol care sa-i mai ramana lui de umplut sa fie... vaginul.

Cartea este scrisa sub forma de scurte eseuri ale caror titluri vorbesc de la sine: Ori esti Zeus, ori ramai cu ma-ta!; Cum sa agati o fata pe facebook fara sa-si dea seama ca esti idiot; Arma femeii – frumusetea, arma barbatului – banii; Feminismul – capcana in care au cazut milioane de femei; Orice femeie adevarata este o prostituata; Barbat e cel care iti umple intai frigiderul, apoi vaginul; E mama ta si te inteleg, dar eu sunt iubita ta, tu ma intelegi? Un dildo e cuminte, nu te raneste, nu te jigneste, nu te bate... etc.

Datorita stilului plin de sarcasm, presarat cu umor ,,negru”, lectura este o placere diabolica pentru femei. Si desi total incomoda pentru barbati -de multe ori frapand si deranjand atat prin rostirea nemiloasa a adevarului cat si prin vocabularul ales- ma tem ca pana si ei isi vor abtine cu greu hohotele de ras.

Si intrucat povestile sunt culese 100% din viata reala, iar critica este constructiva, putem foarte bine sa incadram aceasta carte in categoria celor educative. Orice barbat care se simte doar lezat, nu va invata nimic. Este nevoie de multa deschidere sufleteasca si recunoastere a adevarului ca sa accepti si sa pui in practica ceea ce scrie aici.

LanguageRomână
Release dateMay 4, 2022
ISBN9786060711209
Barbatul: O Specie Pe Cale De Disparitie

Related to Barbatul

Related ebooks

Self-Improvement For You