Discover millions of ebooks, audiobooks, and so much more with a free trial

Only $11.99/month after trial. Cancel anytime.

Ma Vei Iubi Mereu
Ma Vei Iubi Mereu
Ma Vei Iubi Mereu
Ebook60 pages23 minutes

Ma Vei Iubi Mereu

Rating: 0 out of 5 stars

()

Read preview

About this ebook

Volumul de poezii ,,Ma vei iubi mereu” asaza pe hartie un cumul de emotii pe care autoarea le ofera cititorilor pentru a-i introduce pret de cateva minute in starile sale. Iubirea si dragostea aluneca deseori in eros sau melancolie si resemnare. Limbajul iubirii sufera modificari si diversitatea de trairi experimentate creeaza premisele transferului de la autor spre cititor al dispozitiei respective. Desprins din evenimente sau situatii de viata obisnuite ori din lumea imaginara, monologul interior al iubirii este adaptat limbajului cotidian si redat doritorilor de sensibil si de frumos.

Consumatorul de poezie este, in esenta, o persoana inzestrata cu o receptivitate pentru starea de bine si cu o personalitate aplecata catre descifrarea sentimentelor umane. Astfel, poeziile te introduc usor, usor in lumea viselor si a posibilitatilor dincolo de cenzura existenta in viata reala. Lectura acestei carti nu te lasa neutru dupa parcurgerea ei, ci te provoaca sa experimentezi sau poate chiar sa nu fii de acord cu autorul.

LanguageRomână
PublisherLilly Aliens
Release dateMay 3, 2022
ISBN9786060712800
Ma Vei Iubi Mereu
Author

Lilly Aliens

Lilly Aliens s-a lansat ca autor de romane de dragoste in anul 2019, debutand cu romanul ,,Ochelarii de cal”.Pe parcursul anilor 2019-2020, au fost oferite publicului sapte romane de dragoste sub cupola Editurii Coresi.Lansarile acestor volume au avut loc la malul Marii Negre, precum si in cadrul Targului de carte Gaudeamus 2019 si 2020.Periplul literar este in expansiune si cuprinde ca element de debut pentru anul 2021 volumul de poezii ,,Ma vei iubi mereu”.Visul de a publica acest volum a devenit posibil cu sprijinul Editurii Letras, iar dorinta de dialog cu cititorul pune bazele unei conectari de la suflet la suflet intre scriitor si cel care intra in lumea cartilor.

Related to Ma Vei Iubi Mereu

Related ebooks

Poetry For You