Discover millions of ebooks, audiobooks, and so much more with a free trial

Only $11.99/month after trial. Cancel anytime.

Modelat De Cuvant
Modelat De Cuvant
Modelat De Cuvant
Ebook527 pages12 hours

Modelat De Cuvant

Rating: 5 out of 5 stars

5/5

()

Read preview

About this ebook

CE DIFERENTA POT FACE 52 DEVOTIONALE SAPTAMANALE PE PARCURSUL UNUI AN DE ZILE?

Multe, daca te rogi... Alaturati-va lui Vasile Emil Birlea intr-o calatorie spirituala de 52 de saptamani care va va schimba viata. Puteti incepe sa va dedicati reinnoirii timpului de partasie personala cu Dumnezeu oricand, nu doar “din luna ianuarie”. Pe masura ce va implicati intr-un timp de rugaciune personala in urma citirii acestor devotionale saptamanale, viata voastra de rugaciune va deveni mai consecventa si mai eficienta, credinta voastra va creste, iar relatiile cu alti credinciosi se vor aprofunda.

Fiecare devotional saptamanal dezvolta un verset biblic cu scopul maturizarii spirituale si apropierii de Dumnezeu si este urmat de implicarea activa intr-o rugaciune, apoi de o marturisire si de intrebari personale de reflectie si discutie. Nu in ultimul rand, la finalul fiecarui devotional saptamanal este recomandat un verset biblic de memorat si cateva versete biblice pentru meditatie.

Daca stilul de viata alert in care traiti vi se pare ca este atat de comprimat incat nu reusiti sa aveti un timp devotional zilnic, Vasile Birlea va propune aceste devotionale saptamanale consistente in jurul carora sa va ziditi spiritual si pe care sa le folositi in fiecare zi a saptamanii, meditand si aplicand partea practica recomandata in fiecare dintre acestea.

Aceste devotionale saptamanale sunt in acelasi timp si un ghid de 52 de invataturi biblice practice, esentiale pentru fiecare crestin. Fiecare devotional va poate ajuta la revigorarea experientelor spirituale, a vietii personale, a grupelor mici si chiar a bisericilor intregi, pregatindu-ne pentru revenirea Domnului Isus Hristos.

Incercati personal sa vedeti ce diferenta uimitoare pot face 52 de saptamani de partasie cu Dumnezeu, folosind aceste devotionale ca punct de plecare.

LanguageRomână
Release dateMay 2, 2022
ISBN9786060712862
Modelat De Cuvant
Author

Vasile Emil Birlea

Vasile Emil Birlea (Lica) este sot, tata, bunic, pastor, psiholog, psihoterapeut si consilier cu specializare si studii universitare demasterat la H.I.S. University din Los Angeles/ Corona California (www.hisuniversity.org – Bachelor of Arts in Counseling and Psychology si Master of Arts in Christian Education )A mai publicat cartea “Modelat de Cuvant”, carte care s-a bucurat de succes in randul iubitorilor de devotionale practice.

Related to Modelat De Cuvant

Related ebooks

Literary Fiction For You